Je bekijkt nu My sewing room

My sewing room

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Lifestyle
  • Bericht reacties:1 reactie

Vandaag laat ik jullie mijn sewing room zien.

De kamer is niet heel groot. Het was eerst de babykamer. Toen Gianna wat ouder werd zijn we gaan schuiven en verhuisde Gianna naar mijn slaapkamer en ik naar zolder. Er zijn nog wel wat dingen die ik erbij wil, zoals wandplanken en een extra kast om stoffen op te bergen. Nog belangrijker….een andere stoel! Ook wil ik een paspop.

Mijn naaimachine en overlockmachine zijn van Toyota. Werkt prima en is makkelijk te bedienen. In de toekomst wil ik dit wel gaan vervangen voor BERNINA machines. Die zijn digitaal te bedienen.

Bureau is van de Ikea en heeft aan de zijkant vier opbergvakken en aan de voorzijde een brede la.

De Chanel boeken die je ziet, heb ik vorig jaar cadeau gekregen van mijn zusjes Sadhna & Tanuja. Ze staan zo mooi. Ben er echt blij mee.

Voor bestaande patronen koop ik Burda of Knipmode. Deze berg ik op in de opbergvakken van mijn bureau.

Ik heb onwijs veel stoffen. Regelmatig bezoek ik de stoffenbeurs en ik kom dan met tassen vol thuis. Ook heb ik ooit een doos met verschillende soorten stoffen van mijn tante gekregen en mijn oma gaf mij vorig jaar drie zakken vol. Voorlopig ga ik geen stoffen meer kopen. De statief die in de hoek van de kamer staat is van mijn vader geweest. Mijn vader was fotograaf en de passie voor fotografie heb ik van hem. In de opbergtassen zitten knopen, ritsen, biasbanden, garen, lockgaren en nog veel meer.

Op de kast staan een paar parfumflesjes. Ik had vorig jaar met de moestuin actie van Albert Heijn, een moestuin kastje gewonnen. En die gebruik ik nu als een soort mini vitrinekastje waar een flesje Chanel No5 staat die ik onlangs gekregen heb.

Onderstaande is een wandkast met spiegels.  Dit heeft mijn vader aan mijn moeder gegeven toen ik nog niet geboren was. Ik schat dat dit nu +/- 37 jaar oud is. Ik vond dit kastje met spiegels zo leuk en heb het jaren in mijn kamer gehad toen ik nog bij mijn ouders woonde. Daarna heeft mijn zusje Tanuja het overgenomen en sinds vorig jaar is hij weer terug bij mij.

Hoop dat je het leuk vond een kijkje te nemen in mijn sewing room.

See you soon!

Liefs, Reena

 

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie