Je bekijkt nu Personalised Canvas Prints

Personalised Canvas Prints

Als ouder maak je oneindig veel foto’s van je kind. De smartphones van nu hebben betere camera’s en bieden je veel opslag op je toestel. Dus het is heel makkelijk om los te gaan en foto’s te blijven schieten, want je wilt elk bijzonder moment van je kindje vast leggen. Maar wat doe je dan met alle foto’s? Laat je het op je toestel staan? Of maak je een back-up naar je computer? Druk je ze af om zelf aan de slag te gaan met plakken in een fotoboek?

Tegenwoordig zijn er zoveel opties om je foto’s af te laten drukken, denk aan een agenda’s, placemats, fotoboeken maar ook wanddecoratie.

In mijn woonkamer heb ik weinig foto’s hangen. Ik heb één grote collage met foto’s van Dahlia en er hangt nog een klein fotolijstje met een baby foto van Dahlia. Ook heb ik één grote canvas doek met een foto van mezelf.

Echter hangt er nergens een foto van Gianna. Ik moet me schamen! Ik heb wel ooit een mapje (op mijn laptop) gemaakt met foto’s die ik wou afdrukken voor op canvas of voor in een fotolijst. Maar ik kwam er niet aan toe.

Vorige week heb ik één foto van Gianna laten afdrukken op canvas (30×30). Dit is een foto genomen op Hawaii, haar eerste vakantie en ze was daar 16 maanden oud.

Ik had altijd het idee dat het veel tijd kost om foto producten te bestellen maar dat valt echt reuze mee. Wat voor mij belangrijk is, is dat de software makkelijk en overzichtelijk moet zijn. Ook is het het handig dat je kan onderbreken en je project kan opslaan om er vervolgens een andere dag mee verder te gaan.

Mijn canvas heb ik laten afdrukken bij https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/foto-op-canvas/.

Wanneer je een account aanmaakt kun je met de editor je foto product selecteren. De foto’s kunnen ook bewerkt worden met een achtergrond kleur en filters. Ik vond het makkelijk om de stappen door te lopen.

Als ik iets bestel wil ik het ook snel in huis. Bij http://www.fotofabriek.nl bieden ze je een snelle levering. Ik had mijn canvas op donderdag besteld en zaterdag in huis. Dat is handig als het om een cadeautje gaat.

Canvas was goed verpakt in een kartonnen doos en de hoeken waren beschermd met piepschuim.

Aan de achterkant zit een haakje waarmee je het kan ophangen.

Mijn volgende project wordt een fotoboek voor Gianna, met foto’s van haar eerste levensjaar. Want ook daar heb ik in verzuimd. Ook dat ga ik bestellen bij Fotofabriek, vanwege de makkelijke software, snelle levering en kwaliteitsgarantie.

Till next time!

Liefs, Reena

 

 

 

Geef een reactie