Je bekijkt nu Een heerlijk ruikende was met Wasparfum

Een heerlijk ruikende was met Wasparfum

In maart ben ik een weekje naar Dubai geweest en ik kwam terug met een koffer vol kleding die onmiddelijk gewassen moest worden. Er zat ook nog woestijnzand tussen mijn kleding en alles rook muf.

Vlak voor mijn reis, ontving ik een pakket van Wasparfum. Ik wist niet eens dat er wasparfum bestond. Had ik dat maar eerder geweten! Na mijn eerste was, waar ik wat druppels wasparfum toevoegde leek het wel alsof ik weer op vakantie was. De geur bracht mij naar de zon en zee. Het hele huis rook fris en dat dankzij een paar druppels wasparfum.

Wat is Wasparfum?

De producten van Wasparfum komt oorspronkelijk uit Italië. Het is van het merk Le Essenze di Elda en de vrouw van de leverancier, Elda, creëerde de wasparfum in 2015. De wasparfums zijn op basis van in water oplosbare essentiële oliën. Ze zijn niet vet, super geconcentreerd en de geur blijft lang hangen. 

In 2018 heeft de Urkse Diana Strampel de wasparfums ook in Nederland geïntroduceerd en ging haar webshop online met een Nederlands label online. Met groot succes, want inmiddels hebben ze een pand van 582 m2.

 

 

Wasparfum
Wasparfum

Hoe gebruik je wasparfum?

Naast je wasmiddel, voeg je een kwart dopje (5 ml bij een volle trommel) van de wasparfum in het laatje van de wasverzachter. De eerste keer had ik een wasverzachter gebruikt met een paar druppels wasparfum. Dat gaf al een enorme geursensatie waar de geur van de wasparfum overheerst. De wasverzachter kun je wel weglaten. Omdat je er heel weinig van nodig hebt, gaat een flesje wasparfum heel lang mee.

Wasparfum

Verschillende geuren

Er zijn maar liefst 22 verschillende geuren. Voor elk seizoen vind je hier wel een geur die bij je past.

Ik heb ze nog niet allemaal getest, maar ik kan je wel vertellen dat de geur Sole de zomer in huis haalt. Ook de geur Diamante & Bamboo is zomers.

Wasparfum

Wat kost het?

Een flesje van 100 ml kost €9,95 en een fles van 500 ml kost €29,95. Je kunt met een fles van 500 ml wel 100 x wassen!

Waar te koop?

De wasparfums zijn te koop via https://www.wasparfum.nl/

Je vind hier nog heel veel andere producten, zoals wasmiddels, schoonmaakartikelen, autoparfums en geurkaarten. Neem zeker even een kijkje.

Ben jij al bekend met wasparfums?

Till next time.

Liefs, Reena

(Vorige blog gemist? Klik dan hier)

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie