Je bekijkt nu I-TABBY, TABLET HOLDER & TRAVEL PILLOW IN ONE

I-TABBY, TABLET HOLDER & TRAVEL PILLOW IN ONE

Mijn kinderen houden van de tablet. Ik heb er maar één in huis, dus soms is het echt vechten wie als eerst mag. Er zijn wel regels, ze krijgen de tablet niet elke dag. Want ik vind het ook belangrijk dat er gespeeld wordt met speelgoed en dat er gelezen wordt. Als ze de tablet krijgen dan spreken we ook een tijd af hoe lang ze erop mogen.

Als Dahlia de tablet in handen heeft, zit ze onderuit gezakt. Gianna gaat zitten met de tablet op haar schoot en zit voorover gebogen. Ik vraag dan ook of ze  in een normale houding willen gaan zitten en dat doen ze ook heel braaf….althans, voor 5 minuten en vervolgens zitten ze weer in de verkeerde houding.

En toen….was daar ineens de i-tabby. Wow, wat een uitvinding. De i-tabby zit verpakt in een doorzichtig tasje en lijkt op het eerste gezicht op een knuffel. Ja, je kunt ermee knuffelen want het is superzacht en het is gemaakt van goede kwaliteit stof. In de stof zitten zachte bolletjes.

De i-tabby is een tablet houder. Superhandig, want zodra je de tablet erin bevestigd, kan je de i-tabby op tafel zetten, op schoot houden of op de bank plaatsen. Het valt niet om.

Bij lange autoritjes of in het vliegtuig nemen we de tablet mee. Zo kunnen de kids zich vermaken. Gianna zit nog in een autostoel en valt bij lange ritjes in slaap en hierdoor valt haar hoofd naar voren. Erg naar om te zien. Door de rits open te maken en de bolletjes te schudden verander je de i-tabby in een nekkussen. Hoe geweldig is dat?

Ik heb geen tv in mijn slaapkamer. Mis ik ook niet, maar soms wil ik wel lekker in bed liggen en een serie/film kijken of gewoon online shoppen op mijn tablet. Ik hou de tablet vast, niet handig. Met de i-tabby kan ik nu rustig een filmpje kijken door de i-tabby op mijn nachtkastje te zetten.

Meet my dad. Hij houd van dammen en doet mee aan grote dam toernooien. Verder houd hij van voetbal en natuur documentaires. Hij heeft nu iets langer dan een jaar een tablet in huis en dat is voor hem echt een geweldige uitvinding. Hij kan zo alle dam- en voetbalwedstrijden volgen en op YouTube filmpjes kijken. Hij moet wel vanwege zijn nek- en rugklachten op zijn houding letten. Met de i-tabby zit hij nu ook relaxer en kan hij het ook op een bijzettafeltje plaatsen in plaats van de tablet in zijn handen te houden.

i-tabby is dus voor jong en oud.

De i-tabby is online te bestellen via https://i-tabby.com/ en bol.com. Er zijn tien verschillende kleuren en het kost €24,95.

Till next time.

Liefs, Reena

Geef een reactie