Je bekijkt nu Idea for how to organize your paperwork

Idea for how to organize your paperwork

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Lifestyle
  • Bericht reacties:1 reactie

Je hebt een document nodig en je weet niet meer waar het ligt. Ligt het op de stapel post op de eettafel, of ergens in een la? Voor je het weet ben je een uur verder met zoeken.

Sinds ik op mezelf woon heb ik mijn post altijd goed gesorteerd. Het begon eerst met opbergen in ordners waar ik werkte met insteekhoezen op alfabetische volgorde. Op een gegeven moment had ik zoveel ordners en vond ik het ook niet meer overzichtelijk.

Vorig jaar heb ik bij de IKEA twee ladeblokken aangeschaft. Was niet voldoende waardoor ik nog een derde ladeblok erbij heb gekocht.

Het kost wat tijd om alles te sorteren, maar het resultaat is dat je heel snel iets kan opzoeken en het is heel overzichtelijk. Ik heb alles op alfabetische volgorde gesorteerd.

De HELMER ladeblokken kosten €29,95 per stuk en de labels zitten erbij. Ook zitten er wieltjes bij, alleen heb ik ze eraf gehaald omdat het nu een vaste plek in mijn huis heeft. De IKEA heeft nu alleen de kleuren zwart, wit en groen. Het neemt niet veel ruimte in beslag. Per ladeblok zijn de afmetingen; breedte: 28 cm, diepte: 43 cm, hoogte: 69 cm.

Hoe berg jij je post op?

Till next time.

Liefs, Reena

Dit bericht heeft één reactie

  1. Ranoe

    Superslim idee/systeem voor thuis Reena

Geef een reactie