Je bekijkt nu Decorate with houseplants

Decorate with houseplants

Sinds de geboorte van mijn oudste dochter heb ik geen planten in huis. Ik deed ze weg voor de veiligheid, bang dat ze als kruipende baby aarde of blaadjes zou eten (heb ik zelf wel gedaan toen ik een dreumes was).

Ik zat laatst op de bank en keek om me heen. Ik miste iets in mijn woonkamer. Planten!!!

Dus ben ik naar de Ikea gereden om nieuwe planten te kopen.

Ik zocht één grote plant voor op de vloer. Dit is de Chrysalidocarpus Lutescens (goudpalm). Het is een potplant voor binnen en moet op een lichte plaats staan, maar niet in direct zonlicht.

Chrysalidocarpus Lutescens €17,95

Ik zag dit leuke Aloë Vera potplant. Dit is voor decoratie en niet voor consumptie. Ook een plant voor binnen en moet staan op een lichte en zonnige plaats.

Aloë Vera €2,49

De Kalanchoë staat leuk op de eettafel. Kalanchoë zijn er in diverse kleuren. Ik koos voor wit. Ook dit is een binnenplant die op een lichte plaats moet staan maar niet in direct zonlicht.

Kalanchoë €1,99

Deze schattige cactus plantjes worden verkocht per drie, inclusief pot. Er zijn zes verschillende kleuren potjes. De cactus staat eigenlijk leuk op elke plaats in huis. Wel op een lichte en zonnige plaats en is geschikt voor binnen. Uiteraard heb ik mijn dochters gewaarschuwd af te blijven van de cactus.

Cactaceae Cactus €4,99

Ik vind het nu een stuk gezelliger in de woonkamer. Ben nog niet helemaal tevreden, dus ga ik nog meer planten kopen. De vraag is alleen………hoe lang kan ik ze in leven houden.

Till next time.

Liefs, Reena

Geef een reactie