Je bekijkt nu ONE YEAR BLOG ANNIVERSARY!

ONE YEAR BLOG ANNIVERSARY!

Hoera! Mijn blog bestaat één jaar en er is zoveel gebeurd in een jaar tijd. Ik heb onwijs veek leuke samenwerkingen gehad met merken en bedrijven. Ook heb ik nieuwe mensen leren kennen. Mijn blog is gegroeid en wordt wereldwijd gelezen. Daar ben ik hartstikke trots op. Maar ik wil meer! Daar ga ik aan werken in 2018. Meer lezers, meer volgers, meer engagement en nog meer leuke samenwerkingen.

Vorig jaar had ik het voornemen om in 2017 een cursus digitale fotografie te gaan volgen. Dat heb ik ook gedaan! Ook zei ik dat ik in 2017 wou starten met een cursus fashion designer. Daar ben ik helaas niet aan toegekomen door de vele opdrachten/samenwerkingen die ik kreeg. Er gaat veel tijd zitten in het shooten en nabewerken van foto’s. Een video opnemen kost zoveel tijd, vooral het editen. Daarnaast krijg ik dagelijks mailtjes van bedrijven die graag willen samenwerken, echter ga ik niet met iedereen in zee. Het moet wel bij mij passen en het moet mijn doelgroep aanspreken. Op Instagram krijg ik tientallen berichtjes per dag. Ik neem ook daar de tijd voor om alle berichtjes te beantwoorden. Ik heb daarom besloten om de cursus fashion designer uit te stellen. Blogger/Social Influencer zijn kost heel veel tijd maar het is hartstikke leuk en ik blijf dit met heel veel plezier doen.

De komende maand heb ik ik een drukke agenda waardoor ik iets minder zal bloggen.

De verjaardag van Dahlia staat voor de deur. Dus ik ben haar verjaardag aan het voorbereiden. Ze wordt 12 en ze gaat na de zomervakantie naar de middelbare school. Spannende periode, niet alleen voor haar, maar ook voor mij. De komende weken staat in het teken van open dagen en inschrijven en dan maar hopen dat ze wordt toegelaten op haar voorkeursschool.

Tot slot wil ik jullie bedanken voor jullie support in 2017. Ik hoop dat jullie mijn blog ook zullen blijven lezen. Verder wens ik jullie een fabulous 2018 toe!

(Ik wou voor mijn éénjarig bestaan een speciale feestelijke shoot doen, maar helaas ben ik daar niet aan toegekomen)

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

Geef een reactie