Je bekijkt nu Short Hair Don’t Care

Short Hair Don’t Care

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Twee jaar geleden had ik mijn haar gekleurd. Maar om de kleur te krijgen die ik wou, moest het eerst ontkleurd worden. Na een half jaar was ik alweer uitgekeken op mijn goudblonde lokken en ging ik terug naar midnight blue. Eigenlijk vind ik donker haar het mooist bij me staan. Ontkleuren doe ik nooit meer! Mijn haar heeft eronder geleden.

Twee jaar geleden met goudblond haar (nooit meer)! De avondjurk die ik draag heb ik zelf gemaakt.

Ik had nog steeds de uitgroei van twee jaar geleden. Het was droog, poreus en het was aan het afbreken. Ook al verzorg ik mijn haar goed met maskertjes en serums. Ik moest er wat aan gaan doen, dat kon maar op één manier en dat is knippen!

Ik vroeg de kapper hoeveel haar eraf moest, want zij kon goed zien wat er beschadigd was. Dat was een flinke stuk, ongeveer 10 centimeter. Ik dacht als dat er dan toch af moet, kan ik beter voor een totaal andere model gaan en koos ik voor een bobline. Ik heb er ook geen moeite mee om van lang naar kort te gaan. Dit is mijn 8ste bobline sinds mijn 17e en het is zelfs korter geweest dan nu.

Ik hou van verschillende looks en dit is voor nu weer even leuk. Als ik dan toch weer lang haar wil doe ik mijn clip-in extensions in van Luxury For Princess. Dit is makkelijk in te brengen, kost je weinig tijd en beschadigd je eigen haar niet. Je kan er alle kanten mee op omdat het 100% human hair is.

Voor nu, dus lekker kort haar.

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

 

Geef een reactie