Je bekijkt nu THE BODY SHOP – MOTHER’S DAY IDEAS

THE BODY SHOP – MOTHER’S DAY IDEAS

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Zondag 13 mei is het moederdag. Weet jij al wat je cadeau gaat geven? In dit artikel laat ik jullie nieuwe producten zien van The Body Shop waar moeders heel blij van zullen worden.

Moederdag 2018

Ik ben een grote fan van The Body Shop. Waarom? Omdat de producten 100% vegan en vegetarisch zijn. Daarnaast testen zij niet op dieren en steunen zij goede doelen. Ik vind het zelf ook een betaalbaar merk.

Soms heb je in de ochtend haast en heb je misschien niet altijd de tijd om na het douchen je hele lichaam in te smeren met een crème. Dus wat doe je dan, niet insmeren, meteen aankleden met als gevolg dat je huid droog wordt en niet gehydrateerd is.

Met de nieuwe Body Yoghurts kan jij je na het douchen direct insmeren, zelfs op de nog vochtige huid. Hey, dat scheelt weer tijd! Deze nieuwe formule wordt binnen een paar seconden opgenomen door de huid en zorgt voor 48 uur lang hydratatie. Het is een lichte fijne gel-crème formule die niet plakt.

De Body Yoghurts zijn 100 % vegan en zijn gemaakt met biologische Community Trade amandelmelk.

Er zijn zes verschillende geuren:

*Mango; fruitige tropische geur

*Moringa; bloemige moringa geur

*British Rose; Rozen geur

*Strawberry; zoete sappige aardbeien geur

*Almond Milk; nootachtige geur

*Coconut; fruitige tropische geur van kokos

De Body Yoghurts (200 ml) kosten €10,00 per stuk en koop je bij The Body Shop winkels of online, klik hier.

Voor een gezonde gloed in je gezicht, heeft The Body Shop ook een oplossing voor, namelijk Instaglow CC Cream met een SPF20. Dit zit in een tube en is er in drie verschillende kleuren; Warm Glow, Peachy Glow en Bright Glow. Ik heb de Warm Glow. Deze formule verlicht, minimaliseert de zichtbaarheid van poriën, vermindert glans en hydrateert voor 24 uur.

Je brengt dit aan voor het aanbrengen van de foundation., maar je kunt ook alleen de Instaglow gebruiken.

Instaglow (25ml) kost €15,00 per tube en koop je bij The Body Shop winkels of online, klik hier.

Naast de Instaglow heeft The Body Shop ook een Matte Clay Skin Clarifying Foundation. Deze is er in tien tinten. Deze nieuwe 100% vegan foundation is verrijkt met tea tree voor een zuiverende huid en een volledige dekking met een matte afwerking. Dit is geschikt voor alle huidtypes. Wat ook een voordeel is, is dat het bestand is tegen water en zweet! De Matte Clay Skin Clarifying Foundation (30 ml) kost €13,00.

Tot slot heeft The Body Shop de nieuwe Matte Clay Concealer. Ook dit is een 100% veganistische product. Het is een lichte concealer die verrijkt is met tea tree. Het bied een volledige dekking en een mat resultaat. Een potje met 1,5 gram kost €9,00. en de concealer is er in tien tinten.

Till next time.

Liefs, Reena

Moederdag 2018

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie