Je bekijkt nu HIMALAYAN CHARCOAL FROM THE BODY SHOP

HIMALAYAN CHARCOAL FROM THE BODY SHOP

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:1 reactie

Van de week kreeg ik een perspakketje binnen met de nieuwste producten van The Body Shop. Ik had de doos nog niet eens geopend, maar ik kon de producten al ruiken. Ik ben echt fan van The Body Shop en keek er echt naar uit om deze nieuwe producten te testen.

De Himalayan Charcoal Purifying Facial Soap is een stuk zeep. De kleur is zwart dankzij de bamboehoutskool die erin verwerkt zit. De zeep is verrijkt met tea tree-olie, eucalyptusolie en sheaboter uit Ghana. Deze oliën staan bekend om hun zuiverende eigenschappen.

Het verwijdert vuil en onzuiverheden op een milde manier. Je kunt dit in de ochtend en avond gebruiken. Je gebruikt de zeep door het in je handen met water te wrijven totdat er schuim ontstaat. Het schuim breng je aan op je gezicht maar vermijd wel je ogen. Spoel het af met water.

Mijn huid voelt fris en schoon aan en het droogt mijn huid niet uit. Ik vind het super lekker ruiken. Volgens mij gaat zo een stuk zeep ook lang mee.

Een andere product uit dezelfde lijn is de Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask. Ook dit bevat bamboehoutskool, tea tree-oil maar ook groene thee bladeren. Dit is een kleimasker die dode huidcellen verwijdert waardoor je huid een mooie glow krijgt. Je brengt dit aan op een gereinigde huid en vermijd huid rondom je ogen en lippen. Laat het inwerken voor ongeveer 5 tot 10 minuten. Spoel af met warm water en scrub je huid met de resten.

Dit maskertje was voor mij echt een verwennerij voor mijn huid. Het geeft een tintelend gevoel en ook dit maskertje ruikt zo lekker dat ik er helemaal happy van wordt. Na het afspoelen ziet mijn huid er stralend uit, heeft het een glow en voelt het glad en zacht aan. Daarna behandel ik mijn huid met een lekkere crème.

Zowel de zeep als het masker, zijn 100% vegan. Er is gebruik gemaakt van biologische Community Trade tea tree-olie uit Kenya en verrijkt met bamboehoutskool uit de uitlopers van het Himalayagebergte. Ze zijn geschikt voor de normale tot vette huid en het is dermatologisch getest. Alle producten van The Body Shop zijn cruelty free en dus niet getest op dieren.

De purifying facial soap (100 gram) kost €5,00 en de purifying glow mask (75) kost €20,00. Je koopt de producten in de winkel of online, klik hier.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie