Je bekijkt nu XMAS WITH THE BODY SHOP

XMAS WITH THE BODY SHOP

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Heb jij al je kerstinkopen gedaan en liggen alle cadeautjes al onder de boom? Nee, nog niet? Dan heb ik wat ideeen voor jou.

In deze blogpost deel ik de speciale winter/kerst collectie van The Body Shop.

Er zijn drie verschillende lijnen, Vanilla Chai, Frosted Berries en Frosted Plum.

Ik heb de Body Gel-Lotion en Shower gel uit de Frosted Berries lijn.

Frosted Berries Shower Body gel-lotion á €10,00 Frosted Berries Shower Gel á €7,00

Ook heb ik de Body Butter en Star Soap uit de Frosted Plum lijn.

Frosted Plum Body Butter á €17,00
Frosted Plum Star Soap á €2,00

Frosted Berries heeft een heerlijke frisse geur van sappige bessen, romige witte bloemen en zoete vanille. De douchegel is verrijkt met cranberry-extract.

Frosted Plum is een heerlijke combinatie van met rijp bedekte winterse pruimen en subtiele bloemige tonen. In deze elegante geur komt het zoete karakter van rijpe pruim samen met noten van abrikozenbloesem en pioen. Deze lijn is unisex.

De Body Butter en Body Gel-Lotion zorgen voor 24 uur lang hydratatie. Het wordt gemakkelijk opgenomen door de huid en verzacht de huid.

Wil jij met de feestdagen shinen, dan heeft the Body Shop voor jou de Glitter Dust. Dit is een goudkleurige glanzende sterrenstof geschikt voor wangen, decolette, armen en haar. Het is ook nog eens 100% vegetarisch en cruelty free!

Glitter Dust á €9,00

Ook voor je lippen heeft the Body Shop feestelijke kleuren. Zoals de matte lipstick in de kleur Osaka Plum. Dit is een burgundy kleur. Deze lipstick is mooi mat, maar droogt niet uit en is verzorgend. Het heeft een hoge pigmentatie voor een intense kleur. De True Matte Lipstick is er in 7 tinten en zijn ook 100% vegetarisch.

Matte Lipstick – Osaka Plum á €12,00

Tot slot deel ik ook de “We Rule The World” palette met vijf prachtige tinten, waarvan één highlighter, één lip colour en drie tinten oogschaduw. Superhandig met het spiegeltje erbij. De kleuren zijn ook heel erg mooi en hiermee creëer je echt wel een partylook.

We Rule The World palette á €18,00

Je kunt alle producten online kopen via www.thebodyshop.com en in de winkel van The Body Shop.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie