Je bekijkt nu ETOS – BASIL & GRAPEFRUIT BOTANICAL BOOST

ETOS – BASIL & GRAPEFRUIT BOTANICAL BOOST

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Wist jij dat de werking van basilicum en grapefruit de geest kalmeert en het humeur versterkt? Etos heeft een limited edition Basil & Grapefruit lijn welke ontwikkeld is in samenwerking met de Hortus Botanicus en bevat plantenextracten van hoogwaardige kwaliteit.

De lijn bestaat uit een Showerfoam, Showerpeeling, Bed & Bodymist, Giftset, Handwash en Scented Sticks.

Ik hou zelf wel van frisse citrusgeuren, maar ik heb nooit geweten dat de combinatie van basilicum en grapefruit zo heerlijk zou zijn. Ik wordt er helemaal vrolijk van en dit is echt een verwennerij voor lichaam en geest.

Ik heb een aantal producten uit de Basil & Grapefruit lijn die ik graag met jullie wil delen.

De Scented Sticks heb ik een mooi plekje gegeven in de woonkamer. De geur vind ik aangenaam en zodra ik de woonkamer binnen loop, ruik ik een frisse geur. Ideaal voor de zomer.

De Bed & Body mist kun je gebruiken op de huid na het douchen. Ook kun je dit gebruiken voor op je beddengoed.  De spray laat geen vlekken achter in je beddengoed.

De Handwash zit in een doorzichtige flacon en de de zeep zelf kleurt mooi roze. Het bevat verzorgende bestanddelen voor schone en zachte handen.

Je kunt de Basil & Grapefruit lijn nu kopen bij Etos, maar wees er snel bij want het is een limited edition. Behalve de mooie uitstraling van de verpakking is deze lijn ook nog een budgetproof.

Handwash: €3,99

Scented Sticks: €7,99

Bed & Bodymist: €5,99

Showerpeeling: €6,99

Showerfoam: €4,99

Giftset (showerfoam, handwash, scented sticks & een zakje basilicum zaadjes) €16,99

Neem ook eens een kijkje naar de andere Botanical Boost lijn van Etos.

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

Geef een reactie