Je bekijkt nu Een Japanese Head Spa behandeling

Een Japanese Head Spa behandeling

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty

Je hebt vast wel de viral video’s op Instagram en Tiktok voorbij zien komen van de Japanese Head Spa behandeling. Ik wist zelf niet zo goed wat het was, maar ik was wel heel benieuwd. 

Japanese Head Spa behandeling
Japanese Head Spa behandeling

Wat is een Japanese Head Spa behandeling?

Heel simpel, dit is een facial maar dan voor de hoofdhuid. Het vindt zijn oorsprong in Japan en is sinds 2022/2023 overgewaaid naar Nederland. 

Tijdens de behandeling staat de hoofdhuid centraal en kalmeert lichaam en geest. Het doel van de behandeling is om de hoofdhuid grondig te reinigen en de bloedcirculatie te verbeteren. Problemen zoals roos kunnen worden aangepakt. 

 

Japanese Head Spa behandeling
Japanese Head Spa behandeling

De behandeling

Samen met Dahlia zijn we geweest bij BeYou. We kregen eerst een intake waar er werd gevraagd hoe vaak je je haar wast, of je hoofdhuidproblemen hebt en welke producten je gebruikt.

Ik was mijn haar drie keer in de week en kreeg het advies om minder mijn haar te wassen. Dat is een uitdaging, maar ik ga het proberen.

Er wordt een scan gemaakt van de hoofdhuid en op basis wat zij ziet, geeft ze een advies welke producten zij gaat gebruiken tijdens de behandeling.

Om de hoofdhuid te kalmeren en de poriën te openen wordt de hoofdhuid gestoomd met een stoom kap.

Daarna wordt de hoofdhuid behandeld met een detox en wordt de hoofdhuid grondig gereinigd en gemasseerd. Het is leuk om de before en after foto’s te zien.

Bij mij werd de behandeling afgesloten met een biotone shot. Dit helpt tegen haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei. Ja, dit heb ik echt nodig. Want ik heb last gehad van extreme haaruitval en sindsdien doe ik veel om haaruitval te verminderen. Ik heb daar een artikel over geschreven in het verleden. Wil je dit lezen? Klik dan hier.

Japanese Head Spa behandeling
Before
Japanese Head Spa behandeling
After

Onze ervaring

Wij hebben intens genoten van de behandeling. Dit is iets wat we wel een paar keer per jaar willen doen. De dames van de salon zijn vriendelijk, geduldig en leggen tijdens de behandeling goed uit wat zij stap voor stap gaan doen. Na de behandeling hebben zij alle tijd genomen om het haar droog te föhnen.

 

Japanese Head Spa behandeling
Japanese Head Spa behandeling

Salon gegevens

BeYou zit aan de Rentmeesterstraat 71 in Den Haag. Wil je meer lezen over de behandelingen en de prijslijst? Klik dan hier.

Till next time.

Liefs,

Reena