Je bekijkt nu THE BODY SHOP BANANA SHAMPOO & CONDITIONER

THE BODY SHOP BANANA SHAMPOO & CONDITIONER

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty

In november 2020 had ik de Advent Calender van The Body Shop gekregen. Daar zaten zoveel heerlijke producten in, waaronder de bekende Banana Truly Nourishing Shampoo & Conditioner. Ik had al vele positieve reviews gelezen hierover en nu kon ik het zelf ook gaan testen.

Wat vind ik ervan?

Hate it or love it, de geur ruikt heel sterk naar bananen. Persoonlijk vind ik het erg lekker ruiken. De structuur lijkt ook een beetje op bananen puree. 

Ik heb droog, fijn tot dun haar en mijn haar is niet geverfd. Mijn haar heeft wel extra voeding nodig. Ik style het namelijk wel regelmatig.

Van de shampoo heb je niet veel nodig. Hij schuimt goed. Ik laat het 1 minuut inwerken en dan spoel ik het uit. De conditioner verdeel ik over heel mijn haar en laat ik 3 minuten inwerken.

Tijdens het uitspoelen voel ik dat mijn haar zijdezacht en gehydrateerd is. Nadat ik mijn haar heb droog geföhnd, merk ik dat mijn haar niet meer zo droog is, heeft meer glans. By the way, wat ruikt mijn haar heerlijk! Als ik de shampoo en conditioner een cijfer moet geven, dan geef ik het een 8. 

Fair Trade

De Banana conditioner en shampoo is verrijkt met biologische Community Fair Trade bananenpuree uit Ecuador , kalium, eiwitten en aminozuren. Het bevat geen siliconen en is 100% vegetarisch.

Een flesje shampoo  met 250 ml kost €10,00 en de conditioner met 250 ml kost €7,00.

Heb jij deze lijn al eens gebruikt?

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.