Je bekijkt nu L’Oréal Elvive Extraordinary Oil hairmask, shampoo and conditioner with fine coconutoil

L’Oréal Elvive Extraordinary Oil hairmask, shampoo and conditioner with fine coconutoil

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Mijn haren hebben het zwaar te verduren gehad de afgelopen jaren. In de zomer van 2015 had ik het ontkleurd en geblondeerd. Na drie maanden raakte ik uitgekeken op de haarkleur en ging ik terug naar midnight blue. Dat heb ik inmiddels zes keer herhaald om de uitgroei bij te werken. Ik had last van gespleten haarpunten en het was aan de onderkant beschadigd waardoor het ging afbreken. Mijn haar was dof en stug. Ik moest wel een stuk van mijn haar eraf knippen (zie mijn blog van 14-07-2017).  Ik heb voorgenomen om mijn haren voorlopig niet te kleuren en het extra te verzorgen.

De Elvive Extraordinary Oil lijn is uitgebreid met shampoo, conditioner en haarmasker met fijne kokosolie. Ik ben fan van kokos, als food maar ook in beauty producten. Nu ik mijn haar extra wil verzorgen kwam het goed uit, dat ik deze producten mocht testen.

Deze lijn is voor normaal tot droog haar. Het voed het haar zonder te verzwaren. Ook geeft het een stralende glans en maakt je haar zijdezacht. De geur van kokos in mijn haar vind ik heerlijk.

De shampoo schuimt fijn, je hebt er niet veel van nodig. Het verzwaart niet waardoor je haar luchtig blijft.

Shampoo

Na het uitspoelen van de shampoo heb ik de conditioner aangebracht op de haarpunten. Even laten inwerken en uitspoelen.

Conditioner

Daarna heb ik de haarmasker aangebracht en verdeeld over mijn haren. Dit heeft een fijne textuur en ook hier heb je niet veel van nodig….. en oh….wat ruikt dit lekker! Na drie minuten inwerken heb ik het goed uitgespoeld.

Hairmask

Ik heb mijn haren aan de lucht laten drogen, want de föhn wil ik zo min mogelijk gebruiken. Mijn haren voelen zacht aan, is gehydrateerd, het glanst en heeft ook meer volume.

Het haarmasker is op twee manieren te gebruiken, onder de douche (na shampoo) en als leave-in. Dat laatste heb ik nog niet getest, maar ga ik nog wel proberen. Het idee is dat je het na het wassen kunt aanbrengen zonder uit te spoelen, het werkt verzorgend als je je haar in model wilt föhnen.

Om het helemaal af te maken gebruik ik één pompje van Elvive Extraordinary Oil haarolie. Dit hoort niet bij de fijne kokosolie lijn en had ik al in huis. Dit is een heel fijn product, werkt verzorgend en anti-frizz.

Extraordinary Oil

Of ik nu fan ben van deze lijn?? Hell yeah!! Vooral het haarmasker.

Je vind de producten in elke drogist of online bij bijvoorbeeld Kruidvat.

De producten zijn betaalbaar. De shampoo en conditioner zijn €4,49 en het haarmasker kost €7,49.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie