Je bekijkt nu L’Oréal Multimasking

L’Oréal Multimasking

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een gezichtsmasker op doen is voor mij een verwen moment. Ik gebruik een masker één á twee keer per week.

Nu mocht ik de L’Oréal Pure Clay Mask uit proberen. Ik was al fan van kleimaskers dus was erg benieuwd hoe dit zou gaan uitpakken.

Er zijn drie verschillende soorten:

*Eucalyptus – Zuivert (mintgroene kleur)

*Steenkool – Detoxt (Zwarte kleur)

*Rode Algen – Exfolieert (dit is een scrub mask) (Rode kleur)

De masker zit in een potje wat een luxe uitstraling heeft en het is gemakkelijk aan te brengen. Het heeft ook een heerlijke geur.

Steenkool Mask

Je kunt de masker aanbrengen op verschillende zones op je gezicht, T-zone, wangen en voorhoofd.

Ik koos ervoor om Eucalyptus op mijn voorhoofd aan te brengen, steenkool op mijn wangen en rode algen op mijn neus en kin.

Voor het aanbrengen moet je gezicht wel gereinigd zijn. Het maskertje laat je 5 tot 10 minuten zitten. Het wordt hard en dat kan een beetje trekkerig aanvoelen. Je spoelt het af met lauw water of een vochtig doek. Ik spoel zelf altijd af met warm water, omdat het prettiger aanvoelt.

Mijn huid is daarna gereinigd en straalt weer. De mee-eters zijn verdwenen en mijn poriën zijn verkleind. Op mijn wangen heb ik een mooie glow.

Ik vind het een heerlijk product. Een potje kost €9,99 en daar kan je tien keer mee doen. Pure Clay Maskers koop je bij de drogist, maar is ook online te koop bij diverse aanbieders, o.a. Bol.com en Albert Heijn.

Ga jij nu ook multimasken?

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie