Je bekijkt nu NEW BEAUTY PRODUCTS – PASCAUD

NEW BEAUTY PRODUCTS – PASCAUD

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

In deze blogpost ga ik het hebben over twee nieuwe beauty producten die ik onlangs ben gaan gebruiken.

Ik heb kennis gemaakt met de Cleanser en Enzyme Peeling van Pascaud. Ik had nog niet eerder van dit merk gehoord, dus ik was erg benieuwd. Als je mijn blogs vaker leest, weet je dat mijn interesses op het gebied van skin care groeit.

Pascaud is tot stand gekomen door Mardge Pascaud. Het succesverhaal begint in 1989 toen zij als 19-jarige als schoonheidsspecialiste een balans zocht tussen innerlijke en uiterlijk schoonheid. Samen met een team heeft zij niet alleen de producten ontwikkeld, maar ook de technieken.

Bij Pascaud hebben ze het over de Beauty Triangle, oftewel Schoonheidsdriehoek: drie aspecten van lichaam en geest die in balans moeten zijn. Deze drie aspecten ondersteunen en versterken elkaar, en zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Outside In Beauty: schoonheid van buiten naar binnen. Inside Out Beauty: Schoonheid van binnen naar buiten. Zen Beauty: Schoonheid van inzicht.

Ik gebruik de cleanser en peeling nu twee weken. Ik vind het altijd spannend om nieuwe producten voor mijn huid te proberen, want mijn huid reageert niet altijd goed op bepaalde merken. Gelukkig vind mijn huid Pascaud heel lief.

De cleanser is zacht en verwijdert make-up resten, ook oog make-up. Daar wordt ik blij van want dan hoef ik niet een extra product erbij te gebruiken. Mijn huid is schoon en voelt ook gehydrateerd na gebruik. De cleanser is geschikt voor alle huidtypen.

De Enzyme peeling vind ik wel apart. Als ik het woordje peeling hoor, dan verwacht ik iets met een grove formule. Maar dat is dus niet bij deze peeling. Het is een milde peeling, die mijn huid intensief reinigt. De behandeling gaat als volgt; reinig de huid met de Enzyme peeling, spoel het af met water en dep de huid droog. Vervolgens breng je het opnieuw aan en laat je het 10 á 20 minuten zitten op de huid. Na het afspoelen ziet mijn huid en glad en stralend uit. Het voelt ook gevoed. De enzyme peeling mag je twee keer per week gebruiken.

Pascaud skin care producten koop je hier. Door heel Nederland zijn er schoonheidssalons die werken met Pascaud producten en technieken. Ben je benieuwd of er ook bij jou in de buurt een salon zit, klik dan hier.

Meer informatie over Pascaud: https://www.pascaud.com/nl

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

 

 

Geef een reactie