Je bekijkt nu PRECLEANSE BALM FROM DERMALOGICA + GIVEAWAY!!!

PRECLEANSE BALM FROM DERMALOGICA + GIVEAWAY!!!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:2 reacties

Mijn gezicht goed reinigen is voor mij heel belangrijk. Een gereinigd gezicht zorgt er ook weer voor dat je make-up beter hecht. Het is in het verleden wel eens voorgekomen dat ik met make-up op ben gaan slapen. Dat doe ik nooit meer. Er wordt namelijk gezegd dat als je één dag niet je make-up verwijdert, je huid dan zeven dagen ouder wordt.

Ik wil het verouderen van mijn huid juist vertragen. Dit doe ik door gezond te eten, voldoende water te drinken, niet roken, alchohol met mate drinken en ook door mijn huid goed te verzorgen en te reinigen!

De nieuwe PreCleanse Balm van Dermalogica is een reiningsbalm die ervoor zorgt dat je huid diep gereinigd wordt. Het is een zachte balsem die al je make-up resten (ook waterproof) resten van talg en andere huid vervuilende stoffen oplost. Het is geschikt voor de normale tot droge huid.

De PreCleanse Balm wordt geleverd met een unieke Soft Touch reinigingshandschoen om nog makkelijker je huid te reinigen. Het zorgt ervoor dat je geen enkel plekje vergeet en je kan je gezicht extra intensief reinigen zonder je huid te beschadigen. De reinigings- en exfoliërende handschoen is antibacterieel.

De balsem bevat onder andere abrikozenpit, lavendel, pomerans, grapefruit, mandarijn, citroengras, en eucalyptus oliën.

In de video hieronder laat ik je zien hoe je de PreCleanse Balm van Dermalogica gebruikt.

Ik vind het wel een prettig product om te gebruiken. Zodra de balsem in aanraking komt met de huid, lijkt het te smelten tot een olie en lost het make-up. Vervolgens heb ik met natte handen mijn gezicht gemasseerd waardoor de reiniger wordt geactiveerd. Na het spoelen heb ik nog wel een cleanser gebruikt die ik al had. De balsem irriteert mijn ogen niet, want daar ben ik altijd wel bang voor omdat ik gevoelige ogen heb.

Wil jij het ook proberen? Dan kan, want in samenwerking met Dermalogica mag ik de PreCleanse Balm ter waarde van €49,90 weggeven. Ik geef er drie weg, voor drie winnaars. Wat moet je daarvoor doen?

Laat je naam achter in een comment (onder deze blogpost, op Facebook of op mijn Instagram post) en like mijn facebook pagina https://www.facebook.com/reenajagram/

De winactie loopt van maandag 16 oktober 2017 t/m zondag 29 oktober 2017. De winnaars worden op maandag 30 oktober bekend gemaakt en winnaars ontvangen persoonlijk bericht van mij.

Deze winactie is alleen geldig als je woonachtig bent in Nederland, België en Luxemburg.

Good luck.

Liefs, Reena

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. Anita H.

    Heel benieuwd, ik doe graag mee.

Geef een reactie