Je bekijkt nu Dermalogica Nightly Lip Treatment

Dermalogica Nightly Lip Treatment

Vandaag is het nieuwe product van Dermalogica gelanceerd “nightly lip treatment”.

Eerst even wat achtergrond informatie. Dermalogica is in 1986 opgericht. De fabriek staat in het zuiden van Californië, vlak naast het hoofdkantoor.

Wat maakt Dermalogica zo bijzonder?

**Dermalogica test niet op dieren

**In 1999 is de Dermalogica Foundation opgericht. Deze stichting steunt locale “groene” doelen waardoor vrouwen en kinderen in ontwikkelingslanden een dak boven hun hoofd hebben maar ook voedsel, kleding en medische hulp kunnen krijgen.

**Tot op heden vermijdt Dermalogica minerale oliën, lanoline, gedenatureerde alcohol, chemische kleur- en geurstoffen. De verpakkingen zijn eenvoudig, doelmatig, hygiënisch en duurzaam.

Terug naar de nighlty lip treatment. Dit is een anti-aging lip- en lipcontour treatment voor ’s nachts. Het verminderd verticale lijntjes en lachrimpels en maakt de lippen zacht en soepel.

Ik heb zelf nooit een anti-aging product gebruikt speciaal voor mijn lippen. Eigenlijk nooit bij stil gestaan dat naar mate je ouder wordt, je huid rondom de lippen extra aandacht nodig heeft. So let’s get started!

De nightly lip treatment zit in een flacon ( 10 ml) met een pompje. Het pompje bevat een applicator waarmee je de crème kunt in masseren.

Breng het ’s avonds aan op een gereinigde huid, zoals op de afbeelding.

Masseer het product met de applicator.

Vervolgens masseer je met je vinger boven, onder en op je lip.

Ik ben erg enthousiast over de treatment en benieuwd wat dit gaat doen op de langere termijn.

Till next time.

Liefs, Reena

 

Dit artikel bevat gekregen producten

Geef een reactie