Je bekijkt nu Age Purify by Filorga

Age Purify by Filorga

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare

Paar maanden geleden kreeg ik een pakketje binnen met huidverzorgingsproducten van Filorga. Ik mocht kennis maken met de Age Purify lijn. Ik kwam er maar niet aan toe om het te testen. Maar inmiddels gebruik ik de cleanser, serum, fluide en masker ruim een maand en kan ik er wat meer over vertellen.

Zuiverende Anti-aging

Heb jij gehoord van mask-ne? Ik denk dat velen dit wel herkennen; puistjes, onzuiverheden en mee-eters op de huid wat bedekt is door je mondmasker. Mijn huid raakt wel geïrriteerd als ik te lang een mondmasker draag. Dat broeierige doet de huid niet goed, maar belangrijk is dat we elkaar beschermen en dat doen we door het wel te dragen. Ik besteed daarom wel extra aandacht voor mijn huid.

De Age Purify lijn van Filorga is een anti-aging lijn met een zuiverende werking. Het corrigeert rimpels en onzuiverheden.Het maakt de huid glad en laat het weer stralen.

Filorga Age-Purify

Age-Purify Clean

Laten we beginnen met de cleanser. Ik vind het belangrijk dat een cleanser alle make-up resten verwijderd. Dat doet deze cleanser niet. Mascara krijg ik er niet af. Daarom haal ik eerst al mijn make-up af met een make-up remover. Daarna reinig ik mijn gezicht met de Age-Purify Clean. De lichtgroene gel zuivert de huid onmiddellijk en maakt de huid glad, dankzij de hyaluronzuur, gladmakende peptide en vullende glycopeptide. Gebruik de cleanser in de ochtend en avond.

Filorga Age-Purify

Age-Purify Intensive Double Correction Serum

Ik kan niet zonder serums. Dat geeft de huid namelijk een extra boost. De Age-Purify Intensive is een dubbele correctieserum wat zorgt voor een gladdere en scherpere huid. Het heeft een lichte textuur en trekt snel in. Na het aanbrengen is mijn huid gekalmeerd en gladder. Ook dit gebruik je in de ochtend en avond.

Filorga Age-Purify

Age-Purify Double Correction Fluid

Alleen het aanbrengen van de serum is niet voldoende. Je brengt hierna deze vocht inbrengende crème aan. Samen met het serum vermindert het rimpels en huidveroudering wordt vertraagd. Breng het aan in de ochtend en avond.

Filorga Age-Purify

Age-Purify Double Correction Mask

Wat ik fijn vind is dat deze lijn ook een masker heeft wat goed aansluit op de overige producten. Dit maskertje heeft ook een zuiverende werking en vermindert rimpels. Je brengt het twee keer per week aan en laat het 10 minuten zitten. Vermijd wel de huid rondom de ogen. Wat mij direct opviel is dat mijn poriën minder zichtbaar zijn en dat ik geen mee-eters had rondom mijn neus. Mijn huid heeft meer volume en voelt strakker aan. 

Filorga Age-Purify

Belangrijke weetjes

  • Deze lijn bevat geen SPF.
  • Is geschikt voor de gemengde tot vette huid.
  • Maakt de huid mat.
  • Vermindert rimpels dankzij  HYALURO-YOUTH COMPLEX wat Herpulping hyaluronzuur, gladmakende peptide en vullende glycopeptide bevat.
  • Vermindert onzuiverheden dankzij DERMO-RESCUE COMPLEX met 5 zuren Micropeeling, zink en plantaardig extract.
  • Deze lijn is ontwikkeld in samenwerking met dermatologen en esthetische artsen.

Conclusie

Mijn huid straalt en heeft geen doffe vale teint meer. Het is strakker en mijn huid heeft meer volume. De poriën, vooral rondom mijn neus zijn mijn zichtbaar. Ik vind het een fijne lijn. Maar niet helemaal geschikt voor mijn huidtype. Ik heb namelijk een droge huid en heb een wat vettere crème nodig. Deze lijn is juist zeer geschikt voor de gemengde tot vette huid. 

Wat kost het?

Je kunt Filorga shoppen bij o.a. bol.com.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.