Je bekijkt nu MY FIRST BEAUTY TREATMENT AT A BEAUTY SALON

MY FIRST BEAUTY TREATMENT AT A BEAUTY SALON

Je wilt het misschien niet geloven, maar ik heb nog nooit een gezichtsbehandeling gehad bij een salon. Echt waar??? Ja, echt en dan ben ik inmiddels 37 jaar.

De reden dat ik nooit naar een salon ben geweest was meer omdat ik altijd dacht dat je daar heen moet als je een probleem huid heb. Dat heb ik niet, dus zag ik ook geen reden om naar een salon te gaan. Daar heb ik me dus in vergist. Natuurlijk kun je voor een specifieke probleem zoals acne je huid laten behandelen, maar het is ook heerlijk om een keer jezelf te verwennen en lekker te ontspannen.

Eens moet de eerste keer zijn! Dinsdag 29 mei’18 had ik een afspraak bij beautysalon Farm de Beauty in Den Haag. Ik werd ontvangen door Jeanette Neumann die al 24 jaar ervaring heeft als schoonheidsspecialiste en enorm veel kennis heeft. Ik werd ontvangen met een lekker kopje groene thee en ik moest een intake formulier invullen. Hier vul je in of je allergieën hebt of andere bijzonderheden waar ze op moet letten voor ze start met een behandeling.

Ik voelde me meteen op mijn gemak en ik was heel ontspannen.

Wat ik zo fijn vond is dat Jeanette heel persoonlijk is en aandacht heeft voor de klant. Ze legt goed uit wat ze aanbrengt en waar het voor dient. Ook kreeg ik tips mee hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen.

Omdat ik mijn huid goed wil hydrateren kreeg ik de Soothing & Calming behandeling met de producten van Pascaud. Ik heb al eerder een blog geschreven over Pascaud, als je hier meer over wilt lezen, klik dan op de link: https://reenajagram.com/new-beauty-products-pascaud

Ik gebruik thuis ook een aantal producten van Pascaud en dit zijn hele fijne producten waar mijn huid goed op reageert. Wat ik o.a. gebruik dat is de Cleansing Balm, Enzyme Peel, Hydrating Mask en Body Oil.

De eerste stap was het reinigen van mijn huid. Ik had bewust geen make-up op, want het zou er toch weer af gaan. Ze heeft mijn huid gereinigd met de Cleanser.

Stap twee was exfoliëren. Exfoliëren helpt om dode huidcellen te verwijderen en voorkomt een doffe huid. Jeanette gebruikte hiervoor de Enzyme Peel. Eerst bracht ze een dun laagje aan en masseerde het stevig in. Vervolgens bracht ze een tweede laag aan en moest het vijf minuten inwerken.

Stap drie was het masseren. Oh, dat was zo heerlijk. Voor deze 10 minuten durende massage gebruikte ze de DNA Marmagel. Dit zijn pads die bestaan uit gevriesdroogde algen. Klink heel vreemd, maar dit is goed voor een droge en vochtarme huid en geeft je huid een energieboost. De PascaudLite Led zorgt voor een celstofwisseling en de infrarood therapie zorgt voor een betere collageenproductie voor een stevige huid.

Stap vier was het aanbrengen van een masker en niet zomaar een masker maar een “Soothing & Calming” vliesmasker om de huid te hydrateren en te kalmeren, maar ook voor het verminderen van fijne lijntjes. Dit vliesmaskertje wordt eerst bevochtigd en dan op de huid aangebracht. Hierover komt nog een siliconenmasker dat ervoor zorgt dat het vliesmasker op zijn plaats houd. De inwerktijd is 20 minuten.

Na 20 minuten genieten van het vliesmasker kreeg ik nog een heerlijke Hydrating Serum ingemasseerd en een dagcreme met SPF 30 om mijn huid te beschermen tegen de zon.

OMG! Het resultaat mag er zijn hoor. Mijn huid zag stralend uit en dankzij de PascaudLite Led waren mijn donkere kringen minder geworden. De roodheid rondom mijn neus was ook verminderd. Ik ging naar buiten met een prachtige glowing skin die lekker gehydrateerd is.

Als ik weer kies voor een gezichtsbehandeling dan ga ik zeker terug naar Farm de Beauty vanwege de deskundigheid, de service, de producten die worden gebruikt, maar ook de locatie en de sfeer in de salon. Bij Farm de Beauty kun je ook terecht voor permanente make-up, tattoo weglaseren, pigment vlekken verwijderen, cellulitis behandeling. Ook bied zij scalppigmentatie aan voor mannen en vrouwen die haaruitval en/of dun haar hebben.

Farm de Beauty is gevestigd aan de Frederikstraat 599 in Den Haag.  Meer informatie vind je op www.farmdebeauty.nl

Till next time.

Liefs,

Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie