Je bekijkt nu DERMALOGICA – SOUND SLEEP COCOON

DERMALOGICA – SOUND SLEEP COCOON

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

Op tijd naar bed gaan lukt mij niet altijd. Ik probeer wel acht uurtjes te slapen, maar het komt doordeweeks wel eens voor dat ik maar zes uurtjes slaap. In de avond kan ik in alle rust nieuwe artikelen schrijven en soms heb ik dan niet in de gaten dat het laat is geworden. Als ik éénmaal naar bed ga en lekker in slaap ben gevallen wordt ik ’s nachts (lees elke nacht) wakker gemaakt door mijn jongste dochter Gianna. Zij kruipt dan bij mij in bed. Ik geef er maar aan toe want haar terugbrengen naar haar eigen bed (met tegenstribbelen) zorgt er alleen maar voor dat ik klaar wakker word.Dermalogica introduceert “sound sleep cocoon“, dit is een speciaal ontwikkeld nacht-gel crème die het nachtelijk herstel van de huid optimaliseert.  Het verminderd tekenen van vermoeidheid, revitaliseert, hydrateert en verhelderd de huid.

sound sleep cocoon bevat actieve ingrediënten waaronder essentiële oliën van Franse Lavendel, Sandelhout en Patchoeli die een goede slaap bevorderen.

Ik heb het nu een week getest en ik ben echt oprecht onder de indruk. Ik breng het aan op een gereinigde huid. Vlak voor het slapen gaan breng ik de crème aan op mijn gezicht en hals. Het is een fijne formule die snel intrekt. De volgende ochtend voelt mijn huid zijdezacht aan. Maar het ziet er ook stralender en frisser uit.

De crème zit in een heel leuk aparte potje met 50 ml. Eén pompje is genoeg om je gezicht mee in te smeren.

sound sleep cocoon is nu verkrijgbaar via dermalogica of bij de BijenkorfTill next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie