Je bekijkt nu BEAUTY KITCHEN – SEAHORSE PLANKTON

BEAUTY KITCHEN – SEAHORSE PLANKTON

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

Een aantal maanden geleden ontving ik een perspakketje met producten van Beauty Kitchen. Ik had er wel van gehoord maar was niet bekend met dit merk. Ik kreeg de Seahorse Plankton Really Radiant Moisturiser en Revitalising Gel Cleanser opgestuurd. 

Wat moest ik me nou voorstellen bij Seahorse Plankton? Een smeersel met plankton erin?

Deze lijn bevat 100% natuurlijk, biologisch bewezen microalgen. Die zorgen voor een duurzame schoonheid. Daarnaast stimuleert het de collageenaanmaak. 

Ik gebruik het nu ruim twee maanden. De Revitalising Gel Cleanser is een gelachtige cleanser. Het heeft een aangename geur. Ik gebruik dit in de ochtend. In de avond gebruik ik het niet want wat mij opviel is dat het niet al mijn make-up eraf haalt. ALs ik overdag geen make-up draag, dan gebruik ik het wel.

Na gebruik voelt mijn huid fris aan en heeft een mooie gloed. Ook is de huid gehydrateert en voelt het niet droog aan. 

 

De moisturiser gebruik ik in de ochtend en avond. Ook dit heeft een aangename geur. Het trekt goed in en zorgt wel voor een mooie glans op de huid. Het hydrateert en stimuleert de elasticiteit van de huid. Dat merk ik ook direct. Bij andere moisturiser heb ik vaak nog wel een trekkerige huid, maar dat heb ik bij deze niet. Het beloofd lijntjes en rimpels te verminderen. Daar kan ik geen oordeel over geven, want ik heb (nog) geen zichtbare lijntjes en rimpels. Misschien heb ik hiermee de huidveroudering ook vertraagd. 

De beautyproducten van Beauty Kitchen zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

De Revitalising Gel Cleanser 150 ml kost €17.49

De Really Radiant Moisturiser 60 ml kost €23.49.

Wat ik mooi vind aan Beauty Kitchen is dat het een duurzaam merk is die alleen gebruik maakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Ook aan de verpakkingsmateriaal is aan gedacht. Zij doen aan hergebruiken.

Zodra je het product op hebt gemaakt en de verpakking leeg is, kan jet het retourneren in een Holland & Barrett winkel naar keuze, Als bedankje ontvang je maar liefst 200 Passie punten (t.w.v. €2,00) op je Passie klantenkaart.

 

Till next time.

Liefs, Reena

Geef een reactie