Je bekijkt nu No Cosmetics, No make up

No Cosmetics, No make up

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Er zijn vrouwen die geen dag zonder make-up kunnen en zich vol plamuren met letterlijk alles wat er maar bestaat. Er zijn ook vrouwen die dagelijks make-up dragen, maar het beperken tot een aantal producten. Er zijn vrouwen die alleen make-up dragen voor een speciale gelegenheid en er zijn vrouwen die helemaal geen make-up dragen.

Mooi en gezondMooi en gezond

Ik hoor tot de categorie vrouwen die dagelijks make-up draagt en het basic houd.

Ik was een tijdje terug op een beauty persdag en ik heb daar mogen kennis maken met No Cosmetics. Dit is een Duits cosmeticamerk die ook in Nederland te koop is.

No Cosmetics staat voor “Clean Beauty”. Zachte preservering, de beste actieve ingrediënten uit de natuur + hoge kwaliteit, synthetisch geproduceerde ingrediënten die bewezen huidvriendelijk zijn, duurzaam en afbreekbaar. Alle producten zijn veganistisch en niet getest op dieren.

Je kunt mooi zijn zonder make-up. Je bent mooi zoals je bent. Een voorbeeld is zangeres Alicia Keys, die sinds 2016 geen make-up meer draagt. Ze loopt de rode loper op en neemt muziekprijzen in ontvangt, zonder make-up, maar ze straalt nog steeds.

Ik ben de producten van No Cosmetics gaan testen en ik kan je één ding vertellen; I love it! Ik voel me heerlijk zonder make-up, ik bespaar tijd en ik heb het gevoel dat het mijn huid zo goed doet. Mijn huid straalt en heeft een gezonde glow. Ik ga wel heel eerlijk zijn tegen jullie. Het enige wat ik wel gebruik is een mascara. Want hell no, dat ik zonder mascara de deur uit loop. Ook een nude kleurtje op mijn lippen is een must. Maar verder is de rest van mijn huid make-up free! Onderstaande foto’s hebben geen filter #nofilterneeded.

Ik begin met de 3-in-1 reinigingsolie fresh today: het helpt je huid schoon te houden. Het bevat plankton extract, shea boter, avocado-olie, amandelolie, sinasappelolie en gemberolie. Het heeft een aangename geur en irriteert niet.

De Hydratende crème slay today; het voed en kalmeert de huid dankzij Panthenol. Zorgt ervoor dat je huid goed gehydrateerd dankzij de hyaluronzuur. De postelein-extract gaat stress van de huid tegen terwijl aquaxyl de vochtbalans van de huid reguleert.

Re-Balance Serum balance today: Dit is een pre-biotisch serum dat het microbioom van jouw huid weer in balans brengt. Het gaat er niet om alle bacteriën op je huid te vernietigen, maar om de ‘goede’ bacteriën te promoten en de ‘slechte’ te bestrijden. Dit gebeurt door een speciale combinatie van actieve ingrediënten met een speciaal zeewater verrijkt met mineralen. Ik meng een paar druppels met de hydraterende crème.

24K Goudolie glow today: Ik ben hier helemaal verliefd op en kan niet meer zonder! Dankzij de echte 24K gouddeeltjes, krijgt je huid een mooie gezonde glow en straalt de hele dag. Het bevat wilde rozenolie, aprikozenpitolie, calendula extract en Defensil -Plus (stabiliseert de huidbarrière. Dit serum is gladmakend en heeft een hydratende werking. Ook heeft het een kalmerende en ontstekingsremmende werking.

Voorlopig kan ik nog een maandje, misschien wel twee vooruit met de producten en ik geniet er echt van.

No Cosmetics is verkrijgbaar bij Etos.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie