Je bekijkt nu Skincare

Skincare

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

Vandaag laat ik jullie producten zien die ik gebruik voor de verzorging van mijn gezicht.

In het verleden heb ik diverse gezichtsverzorging gebruikt van Clinique, Biotherm, Estee Lauder en Lancome. Vrij dure producten, zeker als je een complete lijn wilt.

Ik ben rond mijn 25ste op zoek gegaan naar een budgetvriendelijk merk. Ik kwam uit bij Yves Rocher.

Yves Rocher is geboren in Frankrijk, in het dorp La Gacilly. Hij heeft hier in de natuur  ideeën opgedaan voor zijn cosmeticaproducten. Belangrijk voor Yves Rocher is het behoud van de natuur en cosmetica fabriceren op natuurlijke basis. Alle producten zijn plantaardig. Dat sprak mij destijds aan waardoor ik de overstap gemaakt heb. Wereldwijd zijn er vestigingen van Yves Rocher.

De dag- en nachtcrème van de Elixir 7.9 lijn gebruik ik nu bijna een jaar. Vanaf je 35ste heeft je huid extra aandacht nodig. Deze crèmes smeren lekker uit, de nachtcrème is iets dikker, maar dat vind ik wel fijn. Het voedt en hydrateert de huid.

De serum uit de Sérum Végétal lijn gebruik ik onder de dag- en nachtcrème. Dit is een gladmakend serum om rimpels en kraaienpootjes minder zichtbaar te maken. Ik heb nog geen rimpels, maar ik hoop dat ik met dit serum het ook kan uitstellen. Ik vind het lekker uitsmeren en het trekt direct in. Ook heeft het een heerlijke geur.

Voor het reinigen van mijn gezicht gebruik ik de frisse reinigingsgel van Pure Calmille. Dit is een milde reiniging die make-up resten verwijderd. De gel bevat geen zeep en droogt de huid niet uit.

De peeling bevat gemalen abrikozenpitten. Ik vind het een heerlijke peeling die ik twee keer per week gebruik. Het heeft een fruitige geur en mijn huid straalt na het peelen.

Voor hardnekkig make-up zoals waterproof mascara en liquid lipsticks gebruik ik deze twee fasen reiniger. Het  verwijderd alle make-up. Deze reiniger is er ook voor gevoelige ogen. Schudden voor gebruik en op een watje aanbrengen.

De producten zelf zijn kwalitatief. Ik ben er over te spreken en ben nu 11 jaar trouwe klant. Ik gebruik ook de haar-, bad- en body producten en lekkere crèmes/scrubs voor handen en voeten.

Als vaste klant kan je sparen voor gratis producten en Yves Rocher heeft regelmatig leuke acties en kortingen.

Shoppen kan online, in de winkel of als vaste klant via de brievenbusaanbieding

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

Geef een reactie