Je bekijkt nu SWISS CLINIC SKIN RENEWAL

SWISS CLINIC SKIN RENEWAL

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Skincare
 • Bericht reacties:2 reacties

In dit artikel ga ik het hebben over micro needling van Swiss Clinic. Ik heb zelf wel eens iets gelezen over micro needling. Maar misschien denk jij nu; Huh? Wat is dat?

Swiss Clinic is een merk die bekend staat om zijn high-tech huidverzorging en schoonheidsbehandelingen.

De behandeling kun je zelf thuis uitvoeren. Toen mij werd gevraagd of ik de “Skin Renewal”wou testen, heb ik er wel even over moeten nadenken. Ik zal je vertellen waarom ik twijfelde. De Skin Renewal treatment bestaat uit een Skin Roller, Sanitizing Spray en Rejuvinating Serum. De roller vond ik wel heel spannend en daardoor twijfelde ik. De roller bestaat uit 540 micro naalden van 0,02 mm gemaakt van chirurgisch staal. Nu wordt ik niet bepaald vrolijk van het idee om mijn gezicht te behandelen met naalden.

Toch besloot ik om het te gaan testen, want ik ben zelf erg nieuwsgierig en wil het toch geprobeerd hebben. Zo erg kan het toch niet zijn?

De roller zorgt ervoor dat je hele kleine gaatjes maakt in je huid. Je zier er echt helemaal niks van. Dit zorgt ervoor dat de huid tot 300% meer van de Rejuvinating serum kan opnemen. Daarnaast stimuleer je ook de productie van collageen. Wanneer je de roller in verschillende richtingen over de huid rolt, stimuleert het de groei van nieuw bindweefsel en nieuwe huidcellen die op hun beurt onvolkomenheden glad maken en voor een gezondere huidskleur zorgen. Verder minimaliseert het fijne lijntjes, rimpels en littekens, maakt de huid steviger en gladder, verbetert de elasticiteit en vermindert poriën.

De behandeling duurt 5 tot 7 dagen en laat de huid rusten gedurende dezelfde periode voordat je de behandeling weer start.

Ik zal je uitleggen hoe je de Skin Renewal dient te gebruiken.

*Voor het slapen je gezicht goed reinigen.

*Gebruik de Skin Roller op een schone en droge huid.

*Rol de Skin Roller krachtig heen en weer om de beste resultaten te behalen. Rol in verschillende richtingen heen en weer gedurende 3-5 minuten.

*Breng direct na het rollen de Rejuvinating Serum aan.

*Maak de roller schoon na iedere behandeling met de Sanitizing Spray. Hiermee desinfecteer je de roller.

Ik heb het 6 dagen achter elkaar gebruikt. De behandeling doet geen pijn. Het voelt een beetje raar, maar toch ervaar ik het wel als prettig. Mijn huid ziet er wel een beetje rood uit na de behandeling, maar dat trekt snel weer weg. De Rejuvinating Serum trekt snel in. Mijn huid krijgt een mooie gezonde glow. Ik heb zichtbare rode bloedvaatjes rondom mijn neus. Na een aantal dagen merkte ik dat de rode bloedvaatjes in mijn gezicht minder zijn geworden.

Ik ben erg positief over deze behandeling en ik ga dit weer voortzetten na de rustperiode.

Swiss Clinic Skin Renewal is online verkrijgbaar https://www.swissclinic.nl/huidverzorging/skin-renewal en de kit met drie producten kost €96,00.

Kerstactie: Ontvang nu 15% korting op de Skin Renewal met kortingscode XMASS15. Actie loopt tot 24 december 2017.

Till next time.

Liefs,

Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

 

 

Dit bericht heeft 2 reacties

 1. Gita

  Ooo reena, ik heb dit inderdaad gelezen, maar ik dacht straks wordt gezicht een puinhoop en nog meer met kreukels, maar toen ben ik verder gaan lezen. En jahoor ook ik was zeer verrast met wat het doet met je huid. Huid in het diepte te reinigen. Mooi en strak wordt het, tja durf het nog niet aan. Maar laat mij vooral weten over je eigen ervaring. Groet,

  1. admin

   Het is echt een heerlijke behandeling. Doet vooral geen pijn. Tot nu toe ben ik erg positief over micro-needling en ga deze behandeling doorzetten. Groetjes, Reena

Geef een reactie