Je bekijkt nu CLINIQUE FRESH PRESSED BOOSTER WITH PURE VITAMIN C

CLINIQUE FRESH PRESSED BOOSTER WITH PURE VITAMIN C

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

Huidverzorging is voor mij heel belangrijk. Ik ben op mijn 14e begonnen met huidverzorging. Je kunt er maar beter vroeg mee beginnen, dacht ik destijds. Dit jaar wordt ik 38 jaar en wordt het gebruik van anti-aging producten nog belangrijker voor mij.

Een mooie, gezonde en strakke huid krijg je niet alleen door de juiste huidverzorging, maar ook van binnenuit. Ik moet zeggen dat ik best een mooie huid heb. Ik heb nog geen zichtbare rimpels, hangende oogleden of kraaienpootjes. Ik ben van mening dat ik dit te danken heb aan gezond eten, drinken en een vegetarische dieet (sinds mijn twaalfde jaar). Ik rook niet en drink weinig alcohol. Ik probeer minimaal 7 uur te slapen want het laatste wat ik wil, zijn donkere kringen en wallen onder mijn ogen.

Mijn huid voelt in de winter trekkerig aan en vraagt om extra verzorging. Nu gebruik ik sinds kort de Clinique Fresh Pressed Booster met Vitamine C en A (retinol).

Het is een kuur die ervoor zorgt dat je huid in zeven dagen egaler en gladder wordt en je voorziet van een stralende teint. Het mooie van dit product is, is dat er 10% vitamine C in zit, ascorbic acid, een zeer effectieve en stabiele vorm. Om ervoor te zorgen dat de Vitamine C puur blijft, zit dit in een verpakking waar geen licht, lucht en zuurstof bij kan komen.

De ampul is goed voor zeven dagen. In de ochtend heb je maar twee druppels nodig en dit mix je met je favoriete moisturizer.

Het is belangrijk dat je eerst de folie eraf haalt als je het product voor het eerst gebruikt.

Het dopje laat je erop. Druk dan twee keer op het pompje en schud daarna 15 seconden. Draai het dopje eraf en druk nogmaals twee keer op het pompje. Breng aan op je (gereinigde) huid in combinatie met je moisturizer en vermijd je ogen.

Naast de Fresh Pressed Vitamin C Booster heeft Clinique ook de Fresh Pressed Vitamin A (retinol) Ovenight Booster die je in de avond gebruikt. Dit dringt diep in het huidoppervlak. Na verloop van tijd lijkt de huid gerevitaliseerd, de huid is strakker en rimpels minder zichtbaar.

Na enkele dagen merk ik verschil. Mijn huid heeft een frisse teint en ik krijg er een glowy skin van. Ik ga voorlopig nog door met de booster. Ik vind het wel fijn dat het niet geparfumeerd is.

Wat kost het? Ik heb het even opgezocht en ik zie dat je voor 4 flacons €74,00 betaald. Je kunt dit ook aanschaffen i.c.m. de Fresh Pressed Renewing Powder Cleanser. Deze 7 dagen kit komt met 1 booster en kost €26,00.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

 

 

 

Geef een reactie