Je bekijkt nu FACE FIT TREATMENT BY DERMALOGICA

FACE FIT TREATMENT BY DERMALOGICA

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

Onlangs was ik in de Bijenkorf Rotterdam en heb ik bij de Dermalogica skin bar een heerlijke FaceFit behandeling gehad.

Ik ben bekend met de producten van Dermalogica en ik gebruik het graag omdat mijn huid er goed op reageert. Deze behandeling is ook aan te raden als je nog niet bekend bent met de producten van Dermalogica. Zo leer je de producten ook kennen.

De FaceFit behandeling duurt maar 10 minuten. Misschien denk je nu, wat kunnen ze nou doen in zo een korte tijd. Ik kan je vertellen dat je na 10 minuten met een smooth & glowing skin de deur uit loopt.

De behandeling begint met reinigen van de huid. Hiervoor wordt de precleanse balm gebruikt. Dit verwijderd vuil en lost vet op.

De huid wordt daarna behandeld met de skin resurfacing cleanser om de huid te exfoliëren. Het verwijdert dode huidcellen en dit zorgt voor een superzachte en schone huid.

Na het exfoliëren wordt de huid opnieuw behandeld met de zeer geconcentreerde exfoliant accelerator 35. Dit is trouwens niet te koop en wordt alleen in de salons gebruikt. Het helpt de celvernieuwing en celvernieuwingssnelheid te stimuleren, terwijl de huid gladder wordt en de textuur verbetert.

Vervolgens kreeg ik een heerlijke verfrissende antioxidant hydramist spray over mijn gezicht en dit zorgt voor versteviging en hydrateert de huid.

Maar we zijn er nog niet. Want je huid wordt ook nog eens verwend met het heerlijke biolumin-c  serum. Dit is een nieuw product van Dermalogica. Dit serum verminderd lijntjes en rimpels. Het egaliseert de huid en verminderd schade door vrije radicalen.

Na het serum wordt de dynamic skin recovery aangebracht. Dit zorgt voor een intensieve hydratatie en beschermt de huid tegen de zon dankzij SPF 50.

Als afsluiter wordt de huid rondom mijn ogen ook aangepakt met de multivitamin power firm. Het verzacht de huid en verbetert de elasticiteit. Bij langdurig gebruik verminderd het ook de zichtbare lijntjes rondom de ogen.

Tijdens de FaceFit behandeling zijn maar liefst zeven producten gebruikt. De huidexpert verteld tijdens de behandeling wat ze gaan aanbrengen en waar het voor dient.

Ik vond het in het begin wel een beetje raar dat ik deze behandeling kreeg met winkelend publiek om me heen. Maar ik voelde me toch wel op mijn gemak.

Ik ben zeer tevreden over deze behandeling. Het geeft mijn huid een boost en mijn huid straalt. Ik wil de FaceFit behandeling zeker aanraden voor iedereen die kennis wilt maken met Dermalogica, maar ook voor als je een boost nodig hebt en daarna bijvoorbeeld naar een feestje gaat.

Op de foto hieronder zie je het resultaat direct na de behandeling. Zonder make-up (alleen mascara heb ik op).

Ik kreeg een miniatuur mee van het biolumin-c serum. Dit heb ik na de behandeling een week lang in de ochtend gebruikt. Mijn huid heeft daardoor een gezonde gloed gekregen en voelt zo fijn aan.

De FaceFit behandeling kost maar €10,00. De behandeling kun je krijgen bij de Dermalogica counter in de Bijenkorf Rotterdam en Amsterdam of bij Concept Space in Maastricht, Antwerpen en Gent.

Heb jij de FaceFit behandeling al gehad en wat vond je ervan?

Till next time.

Liefs, Reena

#spon

 

 

Geef een reactie