Je bekijkt nu L’Oréal Paris Infallible Lip Paint Review

L’Oréal Paris Infallible Lip Paint Review

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Make-Up

Hi! Mijn laatste blog is alweer een week geleden. Sorry, had het best druk, maar heb nu gelukkig weer tijd om een blog te schrijven.

Afgelopen week werd ik getagged in een L’Oréal post op Instagram.

Was meteen benieuwd naar dit product; Infallible Lip Paint.

Dus gisteren naar de Kruidvat gegaan en zag dat er een leuke aanbieding was op alle L’Oréal producten, namelijk 1+1 gratis. Heb meteen vier liquid lipsticks gekocht. Helaas waren niet alle kleuren op voorraad.

Lip Paint is er in twee varianten, Lacquer en Matte. Lacquer is glossy/shiny en Matte zou mat moeten zijn.

De eerste kleur die ik heb getest is Lacquer, “Gone with the Nude” 101. Het is een mooie nude kleur, niet echt intens bij de eerste laag, dus heb hier twee lagen op.

Lacquer
Gone With The Nude
101

De kleur Darling Pink, 102 (Lacquer) zag er in de winkel heel mooi uit, toen ik het testte op mijn hand. Zo ziet het eruit als ik het op heb. Het is een zachte kleur roze. I like it!

Lacquer
Darling Pink
102

De volgende kleur is ook een lacquer, in de kleur Red Fiction, 105. Ik vind het een mooie kleur rood, dekt bij de eerste laag.

Lacquer
Red Fiction
105

Nu de Matte, in de kleur Red Actually 204. Dit was eigenlijk een teleurstelling. Want deze liquid lipstick is helaas niet mat maar laat een glans achter. Ik vond de kleur pigmentatie ook tegenvallen.

Matte
Red Actually
204

De liquid lipsticks zijn €12,99 per stuk. Ik vind het een betaalbare prijs. Met de aanbieding van de Kruidvat heb ik geen €42,00, maar €26,00 betaald. Daar koop je nog geen lipkit van Kylie voor..hihi.

Over de lacquer ben ik zeer tevreden. Het dekt goed en heeft een intense kleur pigmentatie. Het blijft goed zitten, maar in de loop van de dag moet het wel bijgewerkt worden.

De matte variant is helaas teleurstellend. Ik heb drie lagen opgedaan en ik vond de kleur niet intens. Daarnaast is het niet mat, het heeft een glans. Op zich vond ik de kleur wel mooi.

Heb jij de nieuwe Lip Paint al geprobeerd? Laat een reactie achter wat jij ervan vind.

Liefs,

Reena