Je bekijkt nu Make-Up Artist Joe Blasco

Make-Up Artist Joe Blasco

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Make-Up
 • Bericht reacties:4 reacties

Er zijn talloze make-up merken en er blijven steeds nieuwe merken op de markt komen.

Ik ga jullie meer vertellen over Joe Blasco make-up. Een merk dat al meer dan 30 jaar bestaat.

Joe Blasco is een Amerikaanse make-up artist. Op jonge leeftijd raakte hij gefascineerd door make-up. In 1964 volgde hij een opleiding aan de cosmetology (beauty) school. Na het afronden van deze opleiding verhuisde hij naar Hollywood. Daar vond hij een baan als make-up artist bij Max Factor.

Het ging heel goed met zijn carierre. Hij ontwikkelde een techniek om make-up op te brengen. Hierna gaf hij workshops in diverse salons.

Later werd hij de persoonlijke make-up artist voor beroemdheden, zoals Bette Midler en Olivia Newton-John.

In 1976 opende Blasco zijn eerste make-up artist training center in Hollywood en Orlando. Er komen mensen vanuit de hele wereld hierheen om zijn opleiding te volgen.

Begin jaren ’80 ontwikkelde Blasco zijn eigen cosmeticalijn. Hij bracht dit onder de aandacht bij de professionals in Hollywood. Hij introduceerde het ook in exclusieve salons en warenhuizen. De naam Joe Blasco staat om glamorous celebrity make-up wat ook veel gebruikt wordt voor TV en film. Zijn make-up wordt wereldwijd verkocht.

De make-up producten zijn hypoallergeen en niet getest op dieren. Verder is het geschikt voor mensen met huidproblemen zoals wijnvlekken, littekens, couperose en acne.

Leuk om te weten is dat Kim Kardashian West ook de cursus aan de make-up school van Joe Blasco heeft gevolgd. Ze was toen 14 jaar en kreeg de cursus als kerst cadeau van haar vader. Ze was helemaal verliefd op de Ultra Base Foundation en tot op heden gebruikt ze dit nog steeds. We weten allemaal dat Kim psoriasis heeft en ook voor de mensen met deze huidaandoening zijn de producten van Joe Blasco geschikt.

De komende periode zal ik jullie meer gaan vertellen over de producten van Joe Blasco.

Stay tuned.

Liefs, Reena

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Gita

  Had nooit van dit merk gehoord, erg benieuwd of dit merk ook voor donkere huid wordt verkocht….

  1. admin

   Jazeker, Joe Blasco heeft producten voor elke huidskleur. X Reena

 2. Tanuja

  Leuk om te weten! Ik ben wel heel benieuwd nu naar Joe Blasco…

  1. admin

   Dank voor je bericht. Binnenkort komen er video’s en blogs met de producten. X Reena

Geef een reactie