Je bekijkt nu Make-Up Stash Kim Kardashian West vs Reena Jagram

Make-Up Stash Kim Kardashian West vs Reena Jagram

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Make-Up
  • Bericht reacties:0 Reacties

Gisteravond liep ik wat InstaStory’s (Instagram) af en zag ik een story van Kim Kardashian West. Ze deelde haar make-up stash en natuurlijk moest ik dat goed bestuderen.

Make-Up Stash Kim Kardashian West
Make-Up Stash Reena Jagram

Wat mij opviel is dat er tussen haar make-up ook de Ultrabase Foundation by Joe Blasco bij zat. Ze heeft ooit in een interview verteld dat ze op haar 14e van haar vader een cadeau kreeg, namelijk een cursus op de make-up school van Joe Blasco. Sindsdien gebruikt ze de ultrabase foundation. Dat blijkt dus, want het zit nog steeds tussen haar make-up spulletjes.

Zo gek is het eigenlijk niet dat iemand zo trouw is aan dit product. Ik gebruikte nooit foundation tot ik een paar maanden geleden zelf de Ultrabase Foundation van Joe Blasco mocht uit proberen. Het is zo een fijn product waar je heel weinig van nodig hebt en dus ook lang mee gaat. Het is hoog gepigmenteerd en voelt licht aan op de huid. Het blijft de hele dag goed zitten. Om het nog beter te laten hechten kan je onder de foundation de Prebase gebruiken. De foundation’s zijn er in verschillende tinten voor de lichte en donkere huid.

Kim heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze lijd aan de chronische huidziekte Psoriasis. Joe Blasco Cosmetica producten bieden de mogelijkheid om praktisch alle huidproblemen te camoufleren. Denk aan littekens, brandwonden, moedervlekken, vitiligo en wijnvlekken.

Daarnaast zijn alle producten van Joe Blasco cruelty free en hypo allergeen.

Hieronder een before & after foto. Op de after foto draag ik de ultra-base foundation in de kleur Warm Olive. Om een duidelijk beeld te geven heb ik geen andere producten gebruikt, behalve mascara en een lipgloss. De foundation heb ik aangebracht met een foundation kwast.

Before

Mijn huid is egaler en ziet er niet grauw uit zoals op de before foto. Een potje Ultrabase Foundation kost €41,00.

Vraag je je af waar je de producten van Joe Blasco kan kopen? Dit kan online via http://www.s-centre.org of in store bij Sandra Hair & Beauty Centre aan de Paul Krugerlaan 260 in Den Haag, Nederland.

Till next time!

Liefs, Reena

 

Geef een reactie