Je bekijkt nu First MAKE UP FOR EVER store in the Netherlands

First MAKE UP FOR EVER store in the Netherlands

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Make-Up
  • Bericht reacties:0 Reacties

Afgelopen dinsdag was ik in de MAKE UP FOR EVER Boutique aan de Huidestraat 21 in Amsterdam. Een schattige kleine winkel die supermooi is. Het heeft een strakke inrichting. Dit is de eerste (en tot nu toe de enige) MAKE UP FOR EVER winkel in Nederland.

MAKE UP FOR EVER is een Frans cosmeticamerk dat in 1984 is opgericht door Dany Sanz. Dany was schilder en beeldhouwer van opleiding. Ze is een make-up artist en heeft een eigen make-up school. Ze besloot MAKE UP FOR EVER op te richten speciaal voor de professionele make-up artiesten. Wereldwijd verkopen zij producten aan professionals en ook aan consumenten. MUFE heeft 2000 verkooppunten en heeft zich sinds begin van dit jaar ook in ons land gevestigd. MUFE is onderdeel van de LVMH groep waar onder andere ook de merken Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy en nog vele andere merken onder vallen.

De make-up producten zoals de foundations en concealers, zijn geschikt voor zowel de lichte als de donkere huid. Er is een waterproof lijn waar ik direct verliefd op ben geworden. Van mascara’s tot oogschaduwen en lipsticks. Ook is er een artist lijn speciaal voor theater. Er is zoveel keuze in kleur dat je sowieso iets vind dat bij jou past. Of het nou gaat om een concealer of een lipstick, MUFE heeft het in huis. De producten zijn hoog gepigmenteerd en dus ook geschikt voor mensen met moedervlekken, wijnvlekken of littekens.

Als je een make-up artist bent of gewoon een make-up junkie zoals ik, dan moet je echt een keer langs gaan in de boutique.

Speciaal voor mijn volgers en bezoekers heb ik een leuk cadeautje, je krijgt namelijk 20% korting als je iets koopt in de boutique of online. De kortingscode “MUFEREENA2017” is geldig tot 31 augustus 2017.

Het adres van MAKE UP FOR EVER Boutique is Huidenstraat 21 in Amsterdam (de 9 straatjes). Wil je online shoppen, dan kan dat via shop.puracos.com

Till next time.

Liefs, Reena

 

Geef een reactie