Je bekijkt nu BYE BYE BLACKHEADS AND BLEMISHES! – WITH BIORÉ CHARCOAL ACNE-ANTI PUISTJES

BYE BYE BLACKHEADS AND BLEMISHES! – WITH BIORÉ CHARCOAL ACNE-ANTI PUISTJES

Als puber had ik enorm veel last van acné. Vanaf mijn twintigste was het over en sindsdien heb ik geen last van acné. De afgelopen jaren is mijn huid wel wat van slag wanneer ik in mijn maandelijkse periode zit. Komt misschien doordat ik naar een lichtere anticonceptiepil ben overgestapt, of misschien hoort dit bij het ouder worden, ik weet het niet. Ik heb dan een vettere huid en krijg soms wel puisten. Ook merk ik dat ik de laatste tijd veel meer last heb van mee-eters en dat de poriën op mijn neus groter worden.

Beauty & parfum

Mijn dochter Dahlia is twaalf en zij heeft een gecombineerde huid. Zij heeft nog geen last van jeugdpuistjes maar heeft zo nu en dan ook last van mee-eters. Ze vind gezichtsverzorging nu steeds interessanter worden en vraagt om mijn advies wat zij het beste kan gebruiken. Ik vind haar leeftijd ook wel prima om te starten met gezichtsverzorging.

Om onze huid te reinigen en goed schoon te houden gebruiken we beiden sinds kort de Bioré Anti-Puistjes Cleanser, Bioré Anti-Puistjes Scrub en Bioré Diep Reinigende Porie Strips.

De cleanser reinigt en zuivert de poriën. Het is geschikt voor dagelijks gebruik. De cleanser en scrub bevatten houtskool en salicylzuur. Houtskool zorgt ervoor dat onzuiverheden worden verwijderd. Salicylzuur heeft als kenmerk dat het dode huidcellen verweekt. Zo voorkom je puistjes en bestrijdt je puistjes in slechts twee dagen.

Deze producten zijn dermatologisch getest, is olievrij, hypoallergeen en dringt door in de poriën om puistjes onder controle te houden. De cleanser is voor dagelijks gebruik en scrub kan je twee tot drie keer per week gebruiken.

Na gebruik van de cleanser en scrub voelt onze huid glad en fris aan. De huid is schoon en straalt. Tijdens het reinigen voelt het verkoelend aan en tintelt het een beetje. Maar we ervaren dat beiden als prettig. Ik heb dit ook kunnen testen tijdens mijn menstruatie en ik heb geen puist gezien!

De Bioré diep reinigende porie-strips bevatten ook houtskool. Het bevrijdt de poriën van vuil, vet en mee-eters in slechts tien minuten.

Dahlia heeft dit nog niet getest maar ik wel. Ik vind het zo vervelend om mee-eters te hebben, het ziet er gewoon niet fraai uit. Gelukkig bestaan er dit soort strips. Je brengt een strip aan op een gereinigde huid. Zorg ervoor dat je je neus goed vochtig maakt zodat de strip hecht en zijn werk kan doen. Laat het tien minuten inwerken. Het wordt na een paar minuten hard. Ik ben altijd bang dat het lostrekken pijn gaat doen. Maar ja, dat is ook maar voor een paar tellen. Gewoon rustig aan beide kanten trekken tot het volledig los komt. Mocht het nou toch moeilijk eraf gaan, dan kan je het een beetje vochtig maken. Nu ben ik zo iemand die de strip, na het af halen, goed gaat bestuderen. Want ik wil zien wat er van af is gekomen. Ik leg het nog net niet onder een microscoop…hahaha! Zou ik wel een keertje moeten doen. Mijn neus was helemaal mee-eter vrij. Het vuil is goed opgenomen door de strip. Ik krijg er wel een glim neus van, maar met een beetje poeder krijg ik het weer mat.

Ik ben erg tevreden met deze producten van Bioré. Voor Dahlia is gezichtsverzorging nog heel nieuw, maar ze vind het leuk om ermee bezig te zijn.

Wat wel belangrijk is om te weten is dat je deze producten niet dient te gebruiken op een beschadigde huid en vermijd contact met de ogen.

Nu is er een limited edition van de Bioré porie-strips met een cheetah print. Hoe leuk is dat. Tem je wilde poriën!

De advies verkoopprijzen zijn:

Bioré Anti-Puistjes Cleanser (200 ml) á €9,99

Bioré Anti-Puistjes Scrub (125 ml) á €9,99

Bioré Diep Reinigende Porie-Strips Houtskool Normale – Vette Huid (zes stuks) á €7,05

Bioré Diep Reinigende Porie-Strips Limited Edition (zes stuks) á €9,99

Hoe tem jij je poriën?

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

 

Geef een reactie