Je bekijkt nu HALLOWEEN WITH CHARCOAL

HALLOWEEN WITH CHARCOAL

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

Mee-eters zijn zo vervelend. Ik doe er alles aan om ze te verwijderen. Daarvoor gebruik ik dagelijks een reinigingsgel, twee keer per week een scrub en een masker.

Met de Garnier SkinActive Pure Active Intensive 3-in-1, heb je alles in één tube. Reiniging, scrub & masker. Het verminderd en voorkomt ook nog eens de mee-eters.

Het bevat geconcentreerde salicylzuur die de huid zuivert en talg en onzuiverheden verwijdert (reiniging). Daarnaast bevat het natuurlijke scrub eigenschappen om de poriën te zuiveren en mee-eters te verminderen (scrub). Verder is het verrijkt met ultra-absorberende charcoal en bosbes extract die de huid verzacht (masker).

Voor het reinigen en scrubben kun je dit dagelijks gebruiken op een vochtig gezicht. Masseer het licht in. Om het te gebruiken als masker breng je dit 2 tot 3 keer per week aan op een droog gezicht. Laat het 5 minuten intrekken en spoel het daarna goed af. Vermijd de huid rondom de ogen.

Ik vind de structuur en geur wel prettig. Ik merk ook dat de mee-eters na gebruik verdwenen zijn! Mijn huid is zacht en glanst. Het droogt mijn huid niet uit. Zorg er wel voor dat je na gebruik altijd een verzorgende crème smeert. Dat het een 3-in-1 product is bevalt mij wel.

De verkoopadviesprijs is €8,99 voor 150 ml.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie