Je bekijkt nu OLAZ FIRMING EYE SERUM + GIVEAWAY!!

OLAZ FIRMING EYE SERUM + GIVEAWAY!!

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Skincare
  • Bericht reacties:0 Reacties

In het verleden heb ik wel eens een oogcrème gebruikt. Maar ik gebruik al jaren geen crème speciaal voor de ogen. Mijn dag- en nachtcrème smeer ik over mijn hele gezich, dus ook rondom mijn ogen. Daar breng ik het wel lichtjes aan.

Ik wordt ook ouder en dat betekent dat ik nu wel extra aandacht wil schenken aan de huid rondom mijn ogen. Ik heb best wel een druk leven en ik haal de 8 uurtjes slaap ook niet altijd. Donkere kringen zijn nu ook bij mij zichtbaar. Diepe rimpels heb ik (nog) niet, maar hele fijne lijntjes zijn er wel.

Olaz bestaat al 65 jaar! Wie herinnert het glazen flesje met roze emulsie nog? Mijn moeder had deze altijd op haar nachtkastje staan. Zo ken ik Olaz dus, omdat mijn moeder het gebruikte. Vroeger had het de naam Oil of Olaz. Olaz is door de jaren heen steeds met nieuwe producten op de markt gekomen. Echter heeft Olaz sinds dit jaar ook een speciale ooglijn. Waaronder de “firming eye serum“.

Dit anti-verouderingsserum voor dagelijks gebruik is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid rondom de ogen. Het vervaagt fijne lijntjes en rimpels en hydrateert je oogcontouren. Dankzij de kleurcorrectie technologie vallen donkere kringen minder op. Het is een geurloze formule wat ik wel prettig vind.

Ik mocht het testen en dat laat ik in onderstaand video zien.

https://youtu.be/og1FHCjAFU4

In samenwerking met Olaz mag ik één Olaz Eyes Verstevigend Oogserum weggeven. Laat je naam achter onder deze blogpost om kans te maken.

Winactie geld alleen in Nederland. Actie loopt van 3 t/m 19 november 2017. De winnaar wordt op 20 november’17 bekend gemaakt.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat gekregen producten.

Geef een reactie