Je bekijkt nu Hudson’s Bay in The Hague

Hudson’s Bay in The Hague

Donderdag 7 september was de officiële opening van Hudson’s Bay in mijn woonplaats Den Haag. Nadat V&D zijn deuren definitief sloot was alleen de Bijenkorf het enige warenhuis in Nederland. Maar we hebben nu een tweede warenhuis erbij en ik zal jullie vertellen wat mijn eerste indruk is.

Hudson’s Bay is gevestigd in het oude pand van de V&D. Het pand ziet er van buiten modern uit en heeft een neutrale kleur. Ik nam de ingang aan de Grote Marktstraat (aan de achterzijde van het pand bevind zich nog een ingang). Op de begane grond vind je de luxe cosmeticamerken, zoals MAC, Urban Decay, Yves Saint Laurent, Chanel, Dior, Aveda, Estée Lauder, Clinique, Jo Malone en nog meer. Sieraden, horloges, zonnebrillen en tassen vind je hier ook terug. Er is ook een treatment room waar je je nagels kunt laten behandelen.

Bij de tassenafdeling vind je ook de vintage corner. Hier worden tweedehands tassen verkocht van o.a. Louis Vuitton en Gucci. Wat ik zag was een klassieke collectie, dus dat kun je wel zeker vintage noemen. De tassen zijn in goede staat en ze worden tegen een mooie prijs aangeboden. De tassen worden zorgvuldig geselecteerd door Hudson’s Bay voor het in de verkoop gaat.

Op de eerste en tweede etage vind je damesmode en schoenen. Hier vind je merken van o.a. Tommy Hilfiger, Armani, Guess, Nike, Adidas en Calvin Klein. Op de tweede etage is er ook een Hair Salon en Dames Denim Atelier.

Op de begane grond en 1ste etage zit Topshop. Dit is een hele bekende en populaire Britse winkel dat zich richt op de jonge vrouw.

De derde etage is voor heren. Naast kleding, schoenen, underwear, accessoires, zit hier ook een barber en een Men’s Denim Atelier. Ook zit hier Topman, met een shop-in-shop.

Kindermode, speelgoed, lingerie, sokken/panty’s en de toiletten kun je terug vinden op de vierde etage.

Op de vijfde etage vind je woonaccessoires, beddengoed, spullen voor keuken en tafel, koffers en La Place restaurant. Er zit ook een ATM machine en de Click & Collect service.

Ik wist niet wat ik precies kon verwachten omdat ik nooit in Hudson’s Bay ben geweest in een ander land. Ik had eigenlijk gehoopt dat het exclusiever zou zijn, dat het merken zou aanbieden just like in Harrods en Gallerie Lafayette.  De merken die Hudson’s Bay aanbied kan ik ook aan de overkant van de straat kopen. Parfumerie en cosmetica winkels vind je om de hoek van het warenhuis. Het voordeel is dat Hudson’s Bay alles onder één dak verkoopt en dat het een beleving is om te winkelen in een warenhuis. Het warenhuis bied een personal shopper aan die samen met jou in twee uur tijd je voorziet van stijladvies.

Online winkelen is ook mogelijk op https://www.hudsonsbay.nl/nl-nl/

Till next time.

Liefs, Reena

 

Geef een reactie