Je bekijkt nu FELYX E-SCOOTER DEN HAAG

FELYX E-SCOOTER DEN HAAG

Na Amsterdam en Rotterdam breidt felyx haar deelscooterservice uit naar Den Haag.

Parkeren in de grote steden kost heel veel geld. Dan hebben we ook nog het parkeerprobleem in Den Haag. In veel wijken kan je moeilijk je auto kwijt.

Met felyx rijd je betaalbaar, snel en flexibel door de stad. Je kunt je makkelijk verplaatsen van A naar B. Je hoeft je niet druk te maken om parkeerproblemen. Klinkt heel relax en dat is het ook! Ik heb felyx mogen uitproberen en ik kan je vertellen dat ik dit concept echt super vind.

Het is duurzaam, omdat je de scooter deelt met andere gebruikers en je rijd groen omdat de e-scooters 100% elektrisch zijn, daardoor zijn ze ook stil. Je kunt je smartphone opladen want er zit een USB ingang voorop de scooter! De scooter rijd heel fijn.

Om gebruik te maken van felyx, dien je de app te downloaden en te registreren. Met de app vind je automatisch alle felyx scooters in de buurt. Als je er één hebt gevonden dan reserveer je dit via de app. Om gebruik te maken van de scooter hoef je enkel via de app te ontgrendelen en rijden maar!

De e-scooters bevinden zich in het servicegebied. Via de app kun je precies zien waar het servicegebied is. Je dient de rit dan ook te eindigen in het servicegebied. Wanneer je gebruik maakt van de e-scooter, mag je ook buiten het servicegebied rijden. Houd er wel rekening mee dat je voldoende accu moet hebben om terug te rijden naar het servicegebied. De batterijen worden dagelijks vervangen door het felyx team.

Maak je tijdens de rit een stop, dan kun je de parkeer modus aanzetten via de app. De kosten voor parkeren zijn €0.05 cent per minuut. De maximale parkeertijd bedraagt 8 uur. Wanneer je klaar bent met je rit, dan beëindig je dit ook via de app. Super makkelijk!

Het huren van de e-scooter kost €0,30 per minuut. Je betaalt alleen voor het gebruik.

Medio april gaat felyx live in Den Haag. Ga jij gebruik maken van felyx?

Till next time.

Liefs, Reena

#ad

Geef een reactie