Je bekijkt nu GETEST; EEN €2,99 MASCARA VAN KRUIDVAT

GETEST; EEN €2,99 MASCARA VAN KRUIDVAT

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Make-Up

Must have make-up product

Mascara is mijn must have make-up product. Ik kan niet zonder. Zonder mascara op, zie ik eruit alsof ik dagenlang niet geslapen hebt. Die paar laagjes op mijn wimpers doet wonderen en geeft een wakkere blik.

Ik heb zoveel mascara’s gehad, goedkope maar ook dure. Vroeger gebruikte ik mascara’s van Dior, Lancome en Chanel. Maar om heel eerlijk te zijn, zijn dure merken echt niet veel beter dan budgetproof merken.

Kruidvat Lash Define Skinny Mascara 

Afgelopen maand kreeg ik een box van Kruidvat opgestuurd met eigen merk producten. En daar zat de Kruidvat Lash Define Skinny Mascara ook bij. Skinny is dan ook echt skinny. Ik heb nog nooit zo een smal borsteltje gezien. Ik vroeg me af of ik überhaubt wel lange en vollere wimpers zoals het product omschreven wordt. Tijd om te testen.

Review

Allereerst een dikke compliment naar Kruidvat toe dat ze mee gaan met de tijd en een eigen make-up lijn hebben die vegan is. Dat is voor mij al een dikke plusplunt.

Bij het aanbrengen met zig zag bewegingen wordt de mascara gelijkmatig verdeeld over alle wimpers. Dankzij het smalle borsteltje neem je ook de kortste wimperhaartjes mee. De formule klontert niet. Ook neem ik de onderwimpers mee. 

Het resultaat is mooi. Ik heb vollere en langere wimpers, maar het ziet er wel natuurlijk uit.

Wellicht dat een primer vooraf en een tweede laag meer effect geeft als je voor nog vollere wimpers wilt gaan.

De mascara blijft de hele dag goed zitten en geeft niet af. Het verwijderen doe ik met een eye make-up reiniger omdat ik met een normale wasgel niet alles eraf kan halen.

Hieronder een foto met 1 oog met en de ander oog zonder mascara. 

Prijs

Als ik deze mascara een cijfer moet geven, dan geef ik het een 8! De verpakking heeft een mooie uitstraling, het is vegan en hij is maar €2,99!! Het is zeker het proberen waard als je op zoek bent naar een budgetproof mascara. 

Leuk weetje: de Kruidvat Lash Define Skinny Mascara is het Gekozen Huismerk Product van Het Jaar 2021!!

Till next time.

Liefs, Reena