Je bekijkt nu Bye 2021, hello 2022

Bye 2021, hello 2022

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Personal

Allereerst wens ik jullie het allerbeste toe voor het nieuwe jaar. Laat het een jaar zijn vol geluk, gezondheid en vreugde. Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad.

na-kd
Jurk is van NA-KD

Terugblik 2021

Eindelijk had ik mijn draai gevonden met thuiswerken. Ik was beter in balans en had meer structuur in mijn leven. Het begin van het jaar voelde ik me helemaal top. Er waren soms wel momenten dat de kinderen ook thuis moesten werken. In 2020 wist ik niet waar ik het zoeken moest, maar vorig jaar liep dat wel lekker en kon ik er beter mee omgaan. 

Ik houd niet van sporten. Maar ik had voor mezelf een doelstelling: fitter worden, in shape zijn en elke dag minimaal 10.000 stappen zetten.  Dat ging goed. Ik had voor mezelf een yoga/meditatie ruimte gecreëerd. Ik zat vol energie en had de focus gelegd op meer innerlijke rust vinden. Ook dat vond ik terug. 

Ik keek uit naar mijn 40ste verjaardag (in april) en ondanks dat ik het niet groots kon vieren heb ik een mooie intiem feestje gehad met mijn naasten.

In mei raakte ik besmet met corona. Ik was er ook wel op voorbereid dat ik het vroeg of laat wel zou krijgen. Hoe voorzichtig ik ook ben. Klik hier voor mijn uitgebreid verhaal. 

Ik heb me maanden heel slecht gevoeld. Het was zo frustrerend om beperkt en constant moe te zijn. Het ging beetje bij beetje wel beter.

Ik heb de laatste 8 maanden van het jaar voornamelijk thuis doorgebracht en daardoor had ik ook veel meer tijd met mijn kinderen. Maar oh….het was soms ook wel heel pittig met een puber en gamer in huis terwijl mijn energielevel 0,0% was. Het was dan ook een uitdaging om niet toe te geven aan wat zij graag wilden doen en consequent te zijn.

In september was ik een paar dagen naar Parijs omdat ik uitgenodigd was voor de Balmain Fashion Show. Parijs had me zo goed gedaan. Ik had het nodig om een paar dagen voor mezelf te hebben. 

Mijn werk als content creator had wel even stil gelegen toen ik ziek werd. Toch ben ik dankbaar dat ik hele gave opdrachten heb mogen doen.

Gek genoeg mis ik geen feesten, bios of uit eten gaan. Weet niet of ik gewend ben geraakt aan ‘het nieuwe normaal’ of dat het nog steeds mijn vermoeidheid is. Wat ik wel mis, is reizen. 

In 2021 genoot ik meer van de kleine dingen in het leven. De moestuin in mijn achtertuin haal ik zoveel plezier uit. Ik genoot ervan om bezig te zijn met zaaien, verzorgen en oogsten. Ik gaf de bijen en vlinders een thuis en zaaide speciaal voor hen bloemen. Ook kocht ik voor ons een telescoop om de maan en sterren goed te bestuderen. Ik heb een obsessie met de maan. Ik vind het geweldig om de maan te fotograferen. Heeft me wel wat tijd en ervaring gekost om de maan mooi op de foto te krijgen (natuurlijk ook een investering voor een goede lens).

Ik had nieuwe tuinmeubels aangeschaft en kon heerlijk (tijdens het herstellen van corona) genieten en tot rust komen in de tuin.

sony a6000
sony a6000

Doelstellingen 2022

Met mijn kinderen wil ik graag, dolgraag, op vakantie gaan. Ergens ver weg. Of dat allemaal ‘normaal’ kan dit jaar, is nog maar de vraag. Ik durf ook niet vooruit te plannen en te boeken.

Ik ga werken aan mijn conditie. Die 10.000 stappen per dag ga ik weer zetten! Verder blijf ik yoga doen en wil ik nog meer innerlijke rust vinden, door nog vaker te mediteren. 

Ik probeer vaker vegan te eten maar dit is altijd een uitdaging geweest omdat ik kaas zo lekker vind. Inmiddels heb ik vegan kaas gevonden die ik wel lekker vind. Dus mijn doelstelling is, om volledig over te gaan op vegan kaas. Ik was al wel over naar plantaardige drankjes en boter. Een vegan lifestyle gaat in stappen, althans bij mij wel.

Me-time! Als alleenstaande moeder, moet ik soms ook opladen.

Mijn jaren 30 woning wat aandacht geven, zoals riolering vervangen en het buitenwerk schilderen. 

Ik wil me meer gaan focussen op andere soort content. De content die ik maak is gericht op fashion en beauty. Maar ik wil daar een andere draai aan geven.

Ook wil ik me verdiepen in SEO. Misschien ga ik een cursus volgen.

Tot slot, is er iets  wat ik al jaren in mijn hoofd heb, maar waar ik nog niks mee gedaan heb. Ik wil er niet veel over kwijt. Maar dit jaar ga ik wel een poging doen om met mijn idee aan de slag te gaan.

Ik wil mijn bezoekers en volgers bedanken voor jullie support in het afgelopen jaar. Thank you!

Stay safe and healthy.

Liefs,

Reena