Je bekijkt nu Behandeling om haargroei te stimuleren

Behandeling om haargroei te stimuleren

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty

Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik last kreeg van extreme haaruitval. Klik hier voor de link die ik vorig schreef.  Toen ik er enorm veel last van had heb ik direct actie ondernomen. Ik ben eerst begonnen met de Wild Growth Oil om de haaruitval te stoppen. Na een week zag ik al resultaat en na een een maand was de haaruitval gestopt. Er begonnen ook nieuwe haartjes te groeien.

Het groeide niet zo hard en om het te boosten ben ik in april’22 begonnen met mesotherapie behandelingen voor mijn haar. Klik hier om naar het artikel te gaan waar ik meer vertel over de mesotherapie behandeling. Inmiddels heb ik drie behandelingen achter de rug en ben ik heel positief over het resultaat. Veel nieuwe haargroei en dat haar valt niet uit en groeit goed.

Neofollics

Om thuis door te gaan met het stimuleren van haargroei ga ik de komende periode aan de slag met de producten van Neofollics.

Ik had nog niet eerder iets getest van dit merk. Maar ik sta overal voor open en probeer graag nieuwe producten uit die mij wellicht gaan helpen om mijn haar weer volledig terug te krijgen zoals het was voor ik ziek werd door corona.

Neofollics haargroei

Meer over Neofollics

Dit is een Nederlands bedrijf die producten voor haargroei ontwikkeld heeft.

Neofollics richt zich volledig op onderzoek naar haargroei en de mechanismen die een rol spelen bij het stimuleren van haargroei en het remmen van haaruitval. 

De producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen ouder dan 18 jaar. Het heeft geen bijwerkingen en bevat geen schadelijke stoffen zoals SLS, sulfaten, siliconen en parabenen.

Neofollics haargroei

Neofollics Hair Growth Stimulating

De Neofollics Hair Growth Stimulating productlijn werkt op zes manieren om de haargroei te stimuleren en haaruitval tegen te gaan:

  • Stimuleren van de haargroei
  • Verminderen van ontstekingen, roodheid en jeuk
  • Verbeteren van de gezondheid van de hoofdhuid en de haarfollikels
  • Verlengen van de periode van haargroei
  • Verstrekken van essentiële voedingsstoffen
  • Voorkomen van haarminaturisatie

Neofollics haargroei

De producten die ik ga testen

Ik ben superbenieuwd naar de werking en zal uiteraard de resultaten met jullie delen. 

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat affiliate links.