Je bekijkt nu WINTER OUTFITS

WINTER OUTFITS

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion

Zaterdagavond, 6 februari 2021 vielen de eerste sneeuwvlokjes. Mijn kinderen en ik waren super excited. Toen we zondagochtend zagen dat er een pak sneeuw lag, waren we zo blij. De afgelopen maanden zaten we toch vaak binnen en wandelingen op regenachtige dagen deden we niet. Maar de sneeuw nodigde ons uit om naar buiten te gaan. Ik vind het heerlijk, vooral als de zon schijnt en de lucht blauw is. Het geeft een bepaalde vibe, vind je ook niet?

De leukste winter outfits heb ik uit mijn kast gevist en die laat ik jullie zien.

Zondag 7 februari 2021

Mijn jas is van Bershka en ik draag een warme teddy-trui van Chiquelle. Omdat ik geen snowboots heb, droeg ik mijn Dr. Martens boots en dat was prima te doen in de sneeuw. Verder draag ik een muts en van H&M en zijn de jeans van Levi’s. De lederen handschoenen zijn van HEMA.

Maandag 8 februari 2021

Het was koud, dus ik droeg een warmere jas dan de dag ervoor. Deze puffer jas is van ZARA. De trui is van Nike. Ik had jeans aan van Levi’s en uiteraard weer de Dr. Martens boots. Ik weet helaas niet meer van welk merk de muts is. 

Dinsdag 9 februari 2021

Ik besloot naar het bos te gaan, want ik was overtuigd dat ik daar mooie foto’s zou kunnen schieten. Ik was alleen en had mijn statief mee. Ik ben dik tevreden over het resultaat. Ik draag een cute smiley jasje van Bershka. De joggers en turtleneck zijn van Chiquelle en wederom Dr. Martens boots.

Woensdag 10 februari 2021

Ik had Dahlia’s jas en schoenen geleend. De jas is lekker dik en niet zo basic. Ik hou wel van opvallende items. De jas is van Bershka en de schoenen van Forty5. Ik draag een overall van NA-KD en mijn zonnebril is van Chanel.

Donderdag 11 februari 2021

Gianna had een halve dag school en na school wou ze heel graag een wandeling maken. Althans, zij op de slee en ik trekken. Dus gingen we naar het bos. Ik droeg een faux fur Moschino jas, Levi’s jeans en een trutleneck van Chiquelle.

Heb je ook genoten van de sneeuw? 

Till next time.

Liefs, Reena