Je bekijkt nu The Festival Season

The Festival Season

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:0 Reacties

De festivals staan weer voor de deur. Ik heb zelf nog niks in mijn agenda staan.

Maar ik heb wel genoeg outfits voor een complete festival look.

Dit seizoen draait het allemaal om de “off the shoulder” tops en jurken. Je ziet het overal voorbij komen.

Off the shoulder dress from H&M
Off The Shoulder Dress

Een short doet het altijd goed, met een basic top en een vest met fringe. Fringe blijft leuk om te dragen op een festival.

Foto: Sadhna Jagram

Op een warme zonnige dag is een hoed handig. Het beschermt je niet alleen tegen de zon, het is natuurlijk ook hartstikke fashionable. Maak het je ook gemakkelijk en draag comfortabele schoenen op een festival. Ik kies er altijd voor om platte sandalen of sneakers te dragen.

Foto: Sadhna Jagram

Ook met basic kleuren, zwart, grijs, bruin en wit creëer je een leuke look. De tas met vrolijke kleurtjes maakt deze outfit af. Shorts zijn er in diverse kleuren te vinden, maar ook in verschillende stylen, met kant, vintage style, ripped. Er zit vast wel iets tussen wat jij leuk vind.

Foto: Tanuja Jagram

Onderstaande look, is wel heeeeel sexy. Deze outfit bestaat uit een bolero en een top eronder. De broek heeft aan de zijkanten een split. Ook hier basic kleuren en een tasje (Furla) in felle kleuren.

Foto: Tanuja Jagram

De outfits die gedragen zijn op bovenstaande foto’s zijn al wat ouder, dus ik kan je wel vertellen waar we het gekocht hebben maar helaas zijn ze niet meer verkrijgbaar. Het idee is meer dat je wat inspiratie krijgt met deze looks.

Welke festival ga jij heen?

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

Geef een reactie