Je bekijkt nu THE REASON WHY I LOVE THE HIGH WAISTED PANTS & JEANS

THE REASON WHY I LOVE THE HIGH WAISTED PANTS & JEANS

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fashion
  • Bericht reacties:0 Reacties

Voor de mensen die mij wat langer volgen, weten dat ik regelmatig high waisted broeken en jeans draag. Maar waarom?

Ik ben maar 158 cm. Nauurlijk had ik wat meer centimeters erbij gehad. Maar helaas. Met mijn lengte is het altijd een drama om broeken te vinden. Ze zijn vaak te lang en dan moet ik het inkorten. Of gewoon niet kopen en dan teleurgesteld de winkel uit lopen. Gelukkig kan ik bij de meeste merken jeans wel een broek vinden in mijn lengtemaat. Ik draag maat 28×30.


General 728x90

De laatste jaren draag ik steeds vaker high waisted modellen omdat je daardoor langer lijkt, maar ook slanker. Daarnaast heb ik na twee zwangerschappen nou niet echt een platte en strakke buik a la Doutzen Kroes. Maar met een high waisted model kan ik dat mooi verbergen en leuk combineren met een crop top.

Levi’s heeft de model “MILE HIGH SUPER SKINNY”. Dit is een high waisted jeans en is er in verschillende kleuren. Ik heb dit model in de kleur “shut the dront door” en onlangs heb ik de kleur “night“gekocht, zie de foto’s. Dit model lijkt wel voor mij gemaakt. Het heeft de perfecte pasvorm en zit gewoon heel lekker.

Deze Parisian look heb ik gecombineerd met een zwart wit gestreepte top van Forever 21, wat zo leuk is aan deze top is dat de achterkant korter is dan de voorkant. De pumps die ik draag zijn van Dorothy Perkins.

Wat is jouw favoriete jeans pasvorm?

Till next time.

Liefs, ReenaNL 648x60

 

 

Geef een reactie