Je bekijkt nu THE BODY SHOP FESTIVE SEASON

THE BODY SHOP FESTIVE SEASON

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Afgelopen week was ik uitgenodigd door The Body Shop en dat is altijd een feestje voor mij. Zodra ik de winkel in loop krijg ik het warme gevoel van de feestdagen. Het ruikt er altijd zo lekker en ben ik helemaal in de mood om van alles te smeren en te ruiken.

The Body Shop staat bekend om zijn heerlijke geurende producten, een vegan assortiment, eerlijke handel, niet getest op dieren en goede doelen steunt.

Ook nu steunt The Body Shop een goed doel “Plan International”. Als je kerstinkopen doet bij The Body Shop help je Plan International meisjes in Indonesië en Brazilië toegang te geven tot onderwijs. Want wist je dat de wereldbevolking voor de helft bestaat uit vrouwen, maar toch is 70% van de mensen een armoede vrouw. Vrouwen verdienen gemiddeld 48% minder dan mannen voor hetzelfde werk en jonge vrouwen zitten drie keer zo vaak zonder opleiding of werk als jonge mannen. Daar moet verandering in komen! Daarom vind ik het een super mooi initiatief dat The Body Shop samen met Plan International werkt om ervoor te zorgen dat de dromen van meisjes te verwezenlijken.

Ik keek mijn ogen uit in de winkel. Mijn oog viel direct op de adventskalenders. Wie wilt dat nou niet?? Ik kan verklappen dat er ook full size producten in de kalender zitten. Er zijn verschillende adventskalenders maar je moet er wel snel bij zijn, want op = op. Persoonlijk vind ik dat je dit ook cadeau kan geven voor onder de kerstboom, zo pak je in één keer alles uit en kan je na de feestdagen jezelf helemaal verwennen met alle heerlijke producten.

Naast de adventskalenders is er ook een nieuwe special edition voor dit seizoen, met body producten. Dit assortiment bestaat uit Body Yoghurt, Body Butter, Hand Wash, Hand Lotion, Body Scrub, Bath Bomb, Soap Showergel en een mist. De geuren zijn helemaal afgestemd op de winter.

De geuren zijn; Warm Vanilla, Rich Plum, Juicy Pear en Vanilla Pumpkin. De laatste is mijn favoriet maar de Warm Vanilla vind ik ook een heerlijke warme zoete geur.

Om je lippen deze winter extra te verzorgen is er een heel leuk setje “Born Lippy Lip Balm met maar liefst vijf lippenbalsems. Het zit in een ster verpakking met toverstokje en kost €15,00.

Ook aan de kleintjes wordt gedacht. Kijk hoe cute de haarspelden en armbandjes zijn.

Er zijn heel veel verschillende cadeau setjes, voor gezicht, haar, body en handen.

Wist je dat ze ook een huidanalyse kunnen doen in de winkel? Zo krijg je advies welke producten bij je passen.

Ik ging naar huis met een goodiebag en ik ga komende winter genieten van de heerlijke producten.

Till next time.

Liefs, Reena

(samenwerking The Body Shop)

Geef een reactie