Je bekijkt nu STARBUCKS PLANT-BASED CHILLED COFFEE

STARBUCKS PLANT-BASED CHILLED COFFEE

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Food

Vroeger was ik geen koffie drinker. Maar na mijn eerste trip naar New York in 2008 moest en zou ik een Starbucks koffie drinken. Ik vond het eigenlijk best lekker. Maar alsnog dronk ik thuis nooit koffie. Ik dronk het wel eens buiten de deur. Hieronder deel ik een throwback van mijn eerste bezoekje aan Starbucks New York. Let niet om mijn kledingstijl….hahahahaaaa. Het was die dag heel koud, dat kan ik me nog goed herinneren.

Nadat Starbuks in Nederland vestigde kwam ik er vaker. Ik probeerde van alles uit en kon er zo van genieten. Mijn favoriet is de ijskoffie, oftewel de Java Chip Frappucino (Blended Beverage). Een heerlijk ijskoud drankje met koffie, melk, ijs, chocolade stukjes en slagroom. Dit is een drankje die ik in de zomer en winter drink.

Plantaardig drinken

Vier jaar geleden ben ik gestopt met het drinken van zuivel. Ik ben toen overgestapt naar plantaardig drinken. Denk aan amandelmelk, havermelk, kokosnootmelk enz.

Wanneer ik buiten de deur een cappuccino bestelde, vroeg ik of ze in plaats van gewone melk, plantaardig melk konden gebruiken. Als ze het niet hadden, dan koos ik wel de gewone melk.

Zuivel verbannen

Zuivel wil ik zoveel mogelijk verbannen uit mijn eet-en drinkpatroon, daarom ben ik heel bewust geworden met wat ik een en drink.

Gelukkig gaat Starbucks met de tijd mee en kun je ook plant-based koffie bestellen. Voor thuis heb ik een melkopschuimer en maak ik zelf mijn plant-based koffie.

starbucks plant based

Plant-based Chilled Coffee

Ijskoffie blijft mijn favoriet en wat ben ik dan ook blij dat Starbucks de Plant Based Chilled Coffee op de markt heeft gebracht.Een ijskoud drankje in verschillende smaken. Na de Almond Based Iced Coffee zijn er nu ook de smaken Coconut Based Cocoa Cappuccino en Oat Based Vanilla Macchiato.Gewoon verkrijgbaar in de supermarkt. Je vind het in het koelvak. Zo drink je onderweg of thuis je favoriete koffie, 100% plant based (vegan) maar net zo romig.

Heb jij de Plant Based Chilled Coffee van Starbucks al geprobeerd?

Till next time.

Liefs, Reena

#spon