Je bekijkt nu Review MAGNUM DOUBLE COCONUT

Review MAGNUM DOUBLE COCONUT

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Food
  • Bericht reacties:0 Reacties

Mijn grootste verslaving is chocolade en ijs. Het liefst ook ijs waar chocolade in zit. Ook hou ik van kokos. kokoskoekjes, kokoscake, verse kokos het maakt allemaal niet uit, want ik vind het allemaal lekker.

OLA heeft onlangs de nieuwe smaak Magnum Double Coconut op de markt gebracht. Als echte Magnum fan stond ik te popelen om dit te proeven.

De binnenkant bevat kokosijs en dat wordt omhuld met cacao gevolgd door een laag chocoladesaus en geheel gehuld in een laag krakende Magnum chocolade.

De kokos smaak is duidelijk aanwezig en het is zo lekker. Eén ijs bevat maar 2% kokospuree. Klinkt weinig, maar geloof me, het is precies goed. De dubbele laag chocolade is hemels lekker.

Double Coconut krijgt van mij een dikke 10! Chocolade en kokos is de perfecte combinatie.

Helaas wordt dit in Nederland niet in dozen verkocht en dat vind ik echt heel heel heel jammer. Je kunt dit alleen los kopen. Ik hoop dat het alsnog in dozen verkocht gaat worden voor de consument.

Dit is een tijdelijke smaak, maar mocht het een succes worden, dan hoop ik dat Double Coconut in het assortiment blijft.

Heb jij Magnum Double Coconut al geproeft en wat vind je ervan?

By the way, mocht je nog leuke kleren willen scoren, River Island heeft tot 50% korting online en tot 30 juni’17 gratis verzending. Klik verder om te shoppen.


River Island Sale

 

Liefs, Reena

Geef een reactie