Je bekijkt nu New straightener: Remington Air Plates

New straightener: Remington Air Plates

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Beauty
  • Bericht reacties:0 Reacties

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe straightener. Tot op heden gebruikte ik de Sleek & Curl van Remington, maar dit is inmiddels 10 jaar oud. Het werd dus tijd voor een nieuwe.

Ik zag de nieuwe straightener van Remington “Air Plates” bij Wehkamp. Mijn aandacht ging uit naar deze stijltang dankzij het design.

Het is de world’s 1st straightener met suspended plates. Dit houd in dat de platen meeveren. Hierdoor pak je elke haarlok mee en kun je stylen in één beweging.

De stijltang heeft een Cool Touch technology. Je kunt de stijltang met twee handen vasthouden en zo heb je meer controle tijdens het stijlen.

Ook kun je met deze stijltang je haar krullen.

De geïmpregneerde platen van zwart titanium hebben 10x meer keramiek in de coating, waardoor ze 2x soepeler door je haar glijden (vergeleken met een standaard Remington stijltang).

Er zijn vijf warmtestanden van 150-230 graden Celcius. De stijltang is in 15 seconden klaar voor gebruik.

Ik heb mijn haar twee keer mee gestyled en ik moet zeggen dat het een fijne stijltang is. Met mijn vorige stijltang moest ik drie keer een pluk behandelen wil ik het stijl krijgen. Met de Air Plates is mijn haar in één keer stijl en mijn haar heeft meer glans.

Zondag 16 april om 16.00 uur staat er een nieuwe video klaar op mijn YouTube kanaal waar ik jullie laat zien hoe ik mijn haar heb gestyled met de Air Plates.

Remington Air Plates is o.a. te koop bij Wehkamp en kost €79,99 + gratis verzending.

Till next time.

Liefs, Reena

 

 

 

 

 

Geef een reactie