Je bekijkt nu MY FIRST SHOOT IN INDIAN CLOTHES

MY FIRST SHOOT IN INDIAN CLOTHES

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Fashion
 • Bericht reacties:4 reacties

Indiase kleding draag ik alleen bij een speciale gelegenheid zoals een bruiloft. Ik besefte laatst, dat ik nooit een foto heb gedeeld op Instagram waar ik Indiase kleding draag. Zonde, want het is zo mooi en dat mag gezien worden! Reden voor mij om contact op te nemen met Silk House.

Silk House bied kwalitatief hoogwaardige Indiase kleding tegen een zeer scherpe prijs. Zij zijn verder ook gespecialiseerd in exclusieve Lehengas.

Het atelier is mooi ingericht en overzichtelijk. Door de juiste belichting komen kleuren mooi tot zijn recht. Zij hebben een groot assortiment Lehengas, Saree’s, avondjurken en sieraden.

Ik keek mijn ogen uit en werd verliefd op elke stuk uit hun collectie. Ik moest er toch één uitzoeken en dat is deze prachtige Velvet Lehenga geworden in de kleur burgundy. Het is prachtig bewerkt met gouddraad. De sjaal (dupatta) heeft een zalmroze kleur.

Silk House is gevestigd in Den Haag. Winkelen is heel relax want je krijgt er de volledige aandacht en persoonlijk advies. Ook heb je geen last van winkelend publiek. Daarnaast kun je op afspraak in de avond en weekenden langs.

Door direct contact met fabrikanten en leveranciers uit India en vanwege besparing op een groot aantal kosten zoals huisvesting en personeel, kan Silk House de kleding goedkoper aanbieden dan de concurrenten.

Goed nieuws, want Silk House staat dit jaar wéér op The Big Day, Weddingbeurs. Dit vind plaats op zondag 11 februari 2018 in de Gia Trade & Exhibition Centre aan de Werf 11 in Den Haag. Kom je ook? Ik ben zelf ook aanwezig. Klik hier voor meer info over The Big Day.

Klik hier voor meer info over Silk House

Fotograaf: Radj Rambaran, klik hier voor meer info.

Till next time.

Liefs, Reena

Dit bericht heeft 4 reacties

 1. Karima

  Heel mooi Reena, zie graag meer van indiase kleding bij je terug..

  1. admin

   Dank je wel Karima. Misschien ga ik vaker shooten in Indiase kleding. X Reena

 2. Sadhna

  Wat een prachtige shoot en mooie Lehenga. Het staat je echt heel goed! Erg benieuwd naar Silk House op the big day!

  1. admin

   Dank je wel! Blij om te lezen dat je het mooi vind. X Reena

Geef een reactie