Je bekijkt nu Kleine makeover in de slaapkamer

Kleine makeover in de slaapkamer

 • Bericht auteur:
 • Berichtcategorie:Lifestyle

Na de toilet makeover hield ik verf over. Ik vond dat mijn slaapkamer ook wel een mini makeover nodig had. Ik vind het belangrijk om in mijn kamer goed tot rust te komen en daarom wou ik een rustige sfeer creëren. 

De muren waren wit en er stonden twee MALM kasten van de Ikea die ik helemaal niet mooi vind. 

Budget slaapkamer makeover
Before
budget slaapkamer makeover
Before

De kamer is niet zo groot. Dus wou wel lichte tinten gebruiken zodat de kamer groter oogt. Ik heb twee muren geverfd in de kleur “camouflage green” van Flexa.

Twee muren en het schuine dak heb ik geverfd in de kleur “champagne” van Gamma eigen merk. Het schuine muurtje heb ik wit gehouden en geverfd met een Action muurverf in de kleur RAL9010.

Budget slaapkamer makeover

Budget slaapkamer makeover
Champagne kleur, muurverf van Gamma (rechts)
After

De MALM kasten heb ik nu in een andere kamer staan. Hij zit helemaal vol met spulletjes dus kan het nu ook nog niet weg doen. Om een rustige sfeer te creëren en wat meer ruimte over te houden in de kamer, koos ik voor een houten Webbing side table van Xenos. Het heeft twee lades waar ik mijn zonnebrillen in kwijt kan.

Webbing (is een speciale manier van vlechten van rotan) is weer helemaal trending en zien we veel voorbij komen in het interieur. 

Ook heb ik twee bijpassende webbing nachtkastjes met la gekocht. 

 

Webbing nachtkast Xenos

Voor op de nachtkastjes zocht ik nieuwe lampen. Ik ben nog steeds niet uitgekeken op gouden accessoires in mijn interieur en vind dat goud heel mooi matcht met zwart.

De tafellamp Casablanca van Leenbakker vind ik wel mooi staan in de kamer.

Tafellamp Leenbakker

Ik had eerst wel een tv in de slaapkamer, maar ik maakte er geen gebruik van. Ik ben nooit een fan geweest van tv kijken op bed. Dus hup, tv weg.

Voor op de side table heb ik wat kleine accessoires gekocht bij Kwantum.

Het kaarsje in de vorm van een vrouwenlichaam vond ik wel mooi. Deze staat op een marmeren onderzetter waar ik geen linkje van heb. Het vogeltje vind ik ook wel cute. 

Ik durf niet meer te zeggen waar het kunstplantje van is, ik dacht Xenos. De mineraalstenen heb ik van mijn dochter gekregen en het olifantje had ik lang geleden gekocht in India.

vrouwenlichaam kaars

Een spiegel mag niet ontbreken. Deze brede spiegel is oud en stond eerst in de hal. Hij is van de Ikea net als de plant + pot die ik ook al een tijdje heb.

Het riet vloerkleedje is wel nieuw. Deze heeft een omtrek van 87 cm en is van Xenos.

Xenos vloerkleed

Dekbedovertrekken met drukke printjes kom je bij mij niet meer tegen. Ik houd van effen kleuren op mijn bed. Dit dekbedovertrekset is van SHEIN en ik heb maat 220*240. Hij voelt zacht aan. 

Een dekentje op het bed vind ik wel leuk staan. Het geeft een warme knusse sfeer. Deze is ook van SHEIN. De kleur past ook helemaal bij de rest van de slaapkamer. 

Het kussenhoesje komt ook van SHEIN.

SHEIN beddingset
SHEIN beddingset

Voor nu ben ik wel blij met de nieuwe slaapkamer look. Ik denk dat ik nog wel wandplankjes wil bij de groene muur. Maar daar moet ik nog over nadenken.

Wat heeft het gekost?

 • Flexa muurverf 2,5 liter €32,90
 • Gamma muurverf (gemengd in de winkel) 1 liter €19,95
 • Action muurverf is een restant van mijn zusje.
 • Webbing Side Table €89,99
 • Webbing nachtkastje €59,99 per stuk
 • Vloerkleed €16,99
 • Tafellamp €29,99 per stuk
 • Kaarsje in de vorm van een vrouwenlichaam €8,50
 • Decoratievogel €6,50
 • Marmer onderzetter €3,00
 • Kunstplant +/- €5,00
 • Dekbedovertrekset €38,75
 • Gebreide deken €25,00
 • Kussenhoes €3,75
Totale kosten: €400,30
De Flexa verf had ik al in huis (voor het toilet) en het restant heb ik gebruikt voor in de slaapkamer. Alles van SHEIN was een samenwerking en heb ik gekregen van hen. Dus eigenlijk was ik ongeveer €330,00 kwijt.

SHEIN kortingscode

Met mijn code HRS301 ontvang je 15% extra korting!

Till next time.

Liefs, Reena

Dit artikel bevat een samenwerking en affiliate linkjes.