Je bekijkt nu FOREVER IN SHAPE WITH AN ONLINE HEALTH COACH

FOREVER IN SHAPE WITH AN ONLINE HEALTH COACH

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Lifestyle

Wat had ik een hekel aan de gymlessen op school. Ik hield niet van sporten. Ik deed wel mee met de lessen maar wel met tegenzin. Het enige wat ik wel leuk vond was de Shuttle Run. 

Toen ik ouder werd heb ik een paar keer proeflessen genomen bij een fitness school. Maar ik vond het niet leuk. Ik was ook niet gemotiveerd en vond dat ik mijn tijd wel beter te besteden had. Ook dacht ik, who cares, ik ben toch nog jong en fit. 

Yoga

Yoga

In 2011 (ik was toen 30) had ik mezelf ingeschreven bij een Yogaschool in Den Haag. Yoga sprak me wel aan en ik had positieve verhalen gehoord over Hot Yoga. Ik heb het een jaartje gevolgd en was dik tevreden. Ik besloot yoga thuis verder op te pakken. Maar dat hield ik niet lang vol. In 2013 was ik bevallen van mijn tweede dochter en ik kon de tijd en motivatie niet vinden om het weer op te pakken. Ik was niet in shape en had rugklachten door de zwangerschappen. Ik merkte dat mijn lichaam niet meer hetzelfde was en toch deed ik er niks mee. 

In 2019 heb ik yoga weer opgepakt en deed ik dit drie keer in de week. Sinds begin 2021 doe ik elke dag 20 minuten aan yoga, zodra ik opsta. In de avond voor het slapen gaan, mediteer ik. Ik merk dat ik nu nu meer in balans ben en ik zit lekkerder in mijn vel. Maar ik ben er nog lang niet. 

In april word ik 40 en ik merk dat ik niet meer de begin-dertiger ben. Ik ben sneller moe, weinig conditie, de maandelijkse periode wordt zwaarder en ik ben snel prikkelbaar. Ik heb af en toe  hogebloeddruk. Daarnaast heb ik 50% kans op diabetes en komen hart- en vaatziekten voor in mijn familie.

Het is nu tijd om echt te gaan werken aan mezelf en nog harder mijn best te doen om te bewegen. Daarom heb ik nu een online health coach, Nilam. 

Nilam Coaching

Nilam heeft zelf een mentale en fysieke transformatie gehad en nu helpt zij andere dames met self-love, voeding en trainen. Onlangs heeft zij een 12 wekelijks videoprogramma uitgebracht “Forever in Shape“. Je kunt ervoor kiezen om zelfstandig het programma te volgen of een 1 op 1 online coaching. Ik koos voor het laatste, want ik heb dat extra zetje echt nodig. 

Hieronder een before en after van Nilam. 

De combinatie yoga, mediteren en de online health coaching is voor mij de perfecte combinatie. Wat ik zo fijn vind, is dat je hiervoor niet de deur uit hoeft. Wat ik wel doe is elke dag een stuk wandelen. Nu haal ik net de 2 km, maar ik zal proberen dat op te bouwen.

Nilam Coaching

Voeding

Natuurlijk is bewegen belangrijk, maar voeding is ook heel erg belangrijk. Ik eet over het algemeen gezond en vegetarisch / vegan. De focus ligt bij mij niet op afvallen, maar in shape zijn en wat vet verliezen.  Dat is waar Nilam ook voor staat, body vet verliezen! Via een app hou ik wel bij hoeveel calorieën ik op een dag eet om zo mijn doelen te behalen.

Korting

Omdat ik zo enthousiast ben over het online health videoprogramma van Nilam, heb ik een kortingscode kunnen regelen voor mijn volgers.

Met code “Reena20” ontvang je 20% korting. Get in shape and work on your health ladies! Hierbij de link: https://www.nilamcoaching.com/course

Till next time.

Liefs, Reena

Dit bericht heeft 2 reacties

  1. admin

    Thank youuu. x

  2. Tanuja

    Heel jammer dat ik thuis niet een goede ruimte heb hiervoor anders had ik zeker lessen bij haar gevolgd. Ik volg haar ook op instagram en ze doet het zo goed!

    Ben blij dat jij nu ook meer balans hebt. Succes verder met de onlinelessen

Reacties zijn gesloten.